Premier League: Arsenal vs Crystal Palace - 10 ting du bør vite!


10. Arsenal har vunnet 14 av de foregående 20 Premier League-kampene på hjemmebane. The Gunners er favoritter til seieren med 1.21 i odds.

9. Crystal Palace har ikke maktet å slå Arsenal på åtte forsøk - samtlige turneringer inkludert. Croydon-klubben har tapt fem av kampene. Gjestene er priset til 15.50 i odds for seier.

8. Arsenal har spilt uavgjort ved 99 anledninger på eget gress i Premier League-sammenheng. Poengdeling er tilgjengelig til 6.50 i odds.

7. Arsene Wengers mannskap har holdt rent i seks av sine syv nyligste kamper på the Emirates. At laget fra Nord-London atter igjen ikke slipper inn mål betaler 1.65 ganger innsatsen.

6. Palace har ikke scoret mer enn ett eneste mål på bortebane i årets Premier League. Oddsen på at gjestene scorer over 1.5 mål er 7.00.

5. Arsenal er ubeseiret i sine 14 ferskeste februar-oppgjør (12-2-0). Hjemmelaget kan handles til 1.02 for Seier/Uavgjort i markedet Dobbelsjansen.

4. Olivier Giroud har scoret kampens første mål i seks ulike Premier League-kamper denne sesongen - mer enn noen annen spiller. Franskmannen er priset til 3.60 på å gjenta bedriftene mot Palace

Her er Girouds scoring i Arsenals kamp mot Newcastle United tidligere denne sesongen: 

3. Syv forskjellige Arsenal-spillere har scoret mål med pannebrasken denne sesonen - mer enn noen annen klubb. Giroud-scoring med hodet omsettes til 5.50 ganger pengene.

2. Marouane Chamakh fikk med seg 30 kamper for Arsenal, og leverte totalt åtte scoringer. Spilleren kan handles til 8.00 i odds på scoring mot sin gamle arbeidsgiver

1. Jason Puncheon har sørget for vinnermålet i hver av Palace' foregående to Premier League-kamper. Midtbanespilleren er tilgjengelig til 19.00 i odds som kampens siste målscorer mot Arsenal.