Premier League: Arsenal v Wigan - 10 ting du bør vite!


10. Dersom Wigan taper mot Arsenal, vil de bli den første klubben som vinner FA Cupen og rykker ned i én og samme sesong. Gunners-seier er priset til 1.36 i odds

9. Uavgjort vil gjøre at Lancashire-klubben beholder et lønnlig håp om overlevelse i divisjonen. Det fordrer imidlertid at Sunderland taper mot Spurs, og at målforskjellen (11) snur. Uavgjort på the Emirates er tilgjengelig til 5.35 i odds. 

8. En seier for Roberto Martinez' gutter vil føre dem opp i ryggen på Sunderland. Borteseier kan handles til 7.65 i odds. 

7. Fjorårets tilsvarende oppgjør (34. serierunde) endte 2-1 i favør av Wigan. En reprise av resultatet kan handles til 24.00 i odds

6. Franco Di Santo og Jordi Gomez noterte seg for to mål i løpet av de 10 første spilleminuttene på the Emirates i fjorårssesongen. Duoen er tilgjengelig til 3.90 og 5.25 i odds henholdsvis på scoring. 

5. Arsenal slo Wigan 1-0 på DW Stadium i fjorårets omvendte oppgjør. Det samme resultatet betaler 10.50 ganger innsatsen nå. 

4. Mikel Arteta ble tungen på vektskåla med kampens eneste scoring i desember. Spanjolen er tilgjengelig til 16.00 i odds som kampens første målscorer

3. Arsene Wengers menn har plukket 14 av 16 mulige poeng i løpet av sine seks seneste kamper. Kun Chelsea kan skilte med tilsvarende stastistikk. Oddsen på at Arsenal vinner eller spiller uavgjort er moderate 1.09. 

2. The Latics har på sin side sanket fem poeng i løpet av sine seks nyligste seriekamper. Gjestene gir 3.40 ganger innsatsen tilbake dersom de vinner eller spiller uavgjort i markedet for Dobbelsjansen. 

1. Arsenals fire seneste kamper har endt med Under 2.5 scoringer. Tre av oppgjørene har sågar inneholdt Under 1.5 mål. Over 1.5 scoringer tirsdag er priset til 1.10, mens Under kan handles til 5.75 i odds.