Premier League: Arsenal v Everton - 10 ting du bør vite!


10. Arsenal har ikke tapt mot Everton i løpet av de syv seneste Premier League-møtene. Laget fra Nord-London kan nemlig vise til åtte gevinster, og er priset til 1.78 i odds på ny seier tirsdag.

9. Vi skal helt tilbake til mars 2007 for å finne sist Everton slo Arsenal i seriesammenheng. The Toffees vant 1-0 på Goodison Park den gang etter scoring av Andy Johnson. En reprise av resultatet er tilgjengelig til 15.00 i odds. 

8. Everton har vunnet fire av sine fem seneste i Premier League, og borteseier betaler 4.25 ganger innsatsen. 

7. The Gunners og Everton, på tredje - og sjetteplass henholdsvis, spilte delte poengene broderlig da lagene møttes tidligere denne sesongen. Uavgjort omsettes til 3.80 i odds. 

6. Forrige kamp endte 1-1 på Goodison Park, og det samme resultatet er priset til 7.50 i odds. 

5. Theo Walcott og Marouane Fellaini fant veien til nettmaskene i nevnte oppgjør. Duoen er priset til 2.70 og 4.10 som målscorere i løpet av kampen. 


4. Kun Manchester United (73) har notert seg for flere Premier League-scoringer enn Arsenal (64) inneværende sesong. Arsene Wengers mannskap er priset til 2.55 på å score i begge omgangene

3. David Moyes' mannskap har ikke tapt noen av sine fire kamper i London denne sesongen. Everton betaler 2.02 på enten å vinne eller komme unna med uavgjort i markedet for Dobbelsjansen.

2. The Toffees har ikke evnet å holde rent bakover i noen av sine 13 kamper i hovedstaden. Tim Howard & Co er priset til 7.50 i odds på ikke å slippe inn baklengs. 

1. Santi Cazorla har scoret 12 mål i samtlige turneringer etter overgangen fra Malaga i fjor sommer. Spanjolen er tilgjengelig til 7.50 i odds på å score kampens første mål.

Sats på ukens Premier League-kamper her!