Premier League: 5 ting vi lærte av Liverpool vs Manchester United!


Steven Gerrards fullstendige bunnivå! 

Ja, så forsvinner han inn i Los Angeles-solen uten annet enn merker på Ander Herreras legg å vise til. 

Selvsagt er det ikke helt korrekt. Steven Gerrard vil selvsagt spille for Liverpool igjen før han forlater klubben denne sommeren. Men, utvisningen mot Manchester United var trolig det siste bemerkelsesverdige han foretok seg i sin Liverpool-karriere. Foruten, FA Cupen, da. 

Som laget beviste: De klarer seg på egenhånd.

 

Juan Mata er ingen førstereisgutt! 

Liverpool v Manchester United - Premier League : News Photo

Blendet av nykommerne Angel Di Maria og Radamel Falcao, glemte Manchester United at de allerede hadde en matchvinner i sine rekker. 

Juan Mata er ikke bare en spiller de kan ty til når andre er skadet eller ute av form. Han er en førsteklasses spiller som er kapabel til å levere øyeblikk som ved hans andre scoring. 

Dersom Louis van Gaal ikke ønsker å benytte ham, kan de kjapt miste ham. 

 

United finner formen sent i sesongen - akkurat som Liverpool gjorde! 

Mangelen på europacup-spill ble av mange ansett som en medvirkende faktor i Liverpools gode fjorårssesong. Det samme kan sies om Manchester United nå. 

I kjølvannet av en fremragende forestilling mot Tottenham forrige helg, var United briljante i 1. omgang på Anfield. De dominerte spillet, og fortjente i sannhet å lede med mer enn ett mål til pause. 

Og de kan vise seg enda bedre iløpet av de kommende to månedene også.

 

Motstanderne begynner å finne ut av Liverpool!

Liverpool v Manchester United - Premier League : News Photo

Liverpools fryktelige spill i 1. omgang fulgte skuffende prestasjoner både mot Blackburn og Swansea City. Det beviser muligens at effekten av Brendan Rodgers' formasjonsendring kan være i ferd med å avta. 

Der hvor spillere som Philippe Coutinho og Adam Lallana blomstret i rom hvor motstanderne ikke visste hvordan de skulle forsvare seg, er de samme motstanderne nå drillet i hvordan Liverpool skal stoppes. Det kan hende at Rodgers må tilbake til tegnebrettet. 

 

Topp fire i Premier Leauge holder seg ut sesongen! 

Chelsea, Manchester City, Arsenal, Manchester United.

Etter mye om og men innehar landets fire rikeste klubber de fire øverste posisjonene i ligaen. Det vil overraske stort dersom det ikke holder seg slik.