Premier League 2013/2014: #4 Tottenham Hotspur


Champions League-plassen glapp på målstreken for Spurs. To karer kan likevel si seg meget godt fornøyd med fjorårssesongen. Trener Andre Villas-Boas har fått bevist at han er en på alle måter ypperlig manager, mens Gareth Bale har vist at han er klar for større oppgaver. Klubben har signalisert at de ikke akter å følge Champions League fra sofaen i fremtiden, og har følgelig hentet inn en rekke kvalitetsspillere. Paulinho, Chadil og Soldado er alle klare forsterkninger. Soldado er spansk landslagsspiller, og kan meget vel levere 20+ fulltreffere pr sesong.

Dersom Gareth Bale forsvinner, vil nevnte Soldado kunne sørge for en del av målene som waliseren ellers hadde puttet. Med tanke på kreativitet ville Ajax’ Christian Eriksen vært et godt alternativ.

Trener Villas-Boas har nå spillermateriellet som gjør ham i stand til å stille i sin foretrukne 4-3-3 formasjon. Soldado kan fint spille i ensom majestet på topp, mens han fores med baller fra kantene.

Vurdering:

Vi sitter med en følelse av at denne sesongen er ”A Lucky Year for Spurs” selv om vi leser 2013 av kalenderen. Og så deilig det må være for Tottenham-fansen å ha en trener som faktisk kan taktikk…

Unibets tips: #4