Overgangsmarkedet: Ronaldo til Old Trafford er Moyes' våte drøm


I dag kaster vi blikket mot Fabricio Coloccinis kamp for å returnere hjem, et Chelsea-talents fremtid, Manchester Uniteds utsikter til å sikre seg en rekordsignering og hvorvidt Arsenal trenger å kjøpe en spiss...


Forum-snakk

Newcastle-forsvarer Fabricio Coloccini skal angivelig være fast bestemt på en retur til Argentina. Jo før jo heller.

Hvorfor denne overgangen skjer: Coloccini har lenge lengtet etter en retur til hjemlandet. I en alder av 31 år, begynner han å nærme seg en alder hvor Newcastle kan være villige til å la ham gå.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Argentineren er Newcastles beste forsvarer, og har kontrakt med klubben frem til 2016. Det er lite trolig at en argentinsk klubb er villig til å legge nok penger på bordet for en så vidt viktig spiller. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Wolfsburg ønsker Chelseas Kevin De Bruyne. Kun på permanent basis, vel og merke.

Hvorfor denne overgangen skjer: Wolfsburg forhørte seg om spilleren allerede i sommer. De Bruyne har kun vært innblandet i fem kamper for Chelsea denne sesongen, og virker ikke å være i nærheten av å slå igjennom på førstelaget i umiddelbar fremtid. 

Hvorfor denne overgangen ikke matierialiserer seg: Jose Mourinho er en stor beundrer av De Bruyne. Han kan meget vel være villig til å la spilleren gå - men utelukkende på utlån. 


Sonderinger

David Moyes har uttalt at det er mulig at han en dag kommer til å jobbe med Cristiano Ronaldo. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Ronaldo virker å være åpen for idéen om å avslutte karrieren på Old Trafford. Dersom dét ikke skulle skje, må Moyes gjøre det så bra at Real Madrid henter ham inn som trener. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Ronaldo har nettopp signert ny kontrakt med Real Madrid, og klubben kan vanskelig sies å være villig til å selge. Manchester United hadde heller ikke hatt nok penger til å betale for Ronaldo. 


No Deal

Arsenal-trener Arsene Wenger hevder at klubben ikke har behov for å kjøpe en spiss i januar. Ganske enkelt fordi Theo Walcott og Lukas Podolski er på vei tilbake. 

Hvorfor blir det slik: Foruten da Wenger ble grepet av kjøpelysten tidligere i sommer, og la store summer på bordet for Mesut Özil, er Arsenal-treneren en notorisk gjerrigknark. 

Hvorfor blir det ikke slik: Walcott og Podolski kan gjøre en jobb i midten, selv om ingen av dem er særlig overbevisende i den rollen. Arsenal er på det rene med at en ny spiss er viktig for å holde gulldrømmen i live. Kanskje Wenger også bare holder kortene tett til brystet? 

Sats på at Arsenal vinner Premier League-tittelen til 4.50 i odds