Overgangsmarkedet: Moyes jakter Marchisio!


I dag ser vi på en blåtrøye som muligens gjør Hull-spiller av seg, en potensiell løsning på Manchester Uniteds midtbaneproblem, en spiss som akter å forlate Liverpool og en Southampton-spiller på vei bort...


Spekulasjoner i tabloidpressen

Hull-manager Steve Bruce jakter Everton-spissen Nikica Jelavic etter at bud på Shane Long og Steven Fletcher ikke har gitt resultater.

Hvorfor denne overgangen skjer: Kroaten har vært ute i kulden på Goodison Park denne sesongen, og har behov for et klubbskifte i forbindelse med sommerens Verdensmesterskap.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Jelavic blir ikke billig, og det gjenstår å se om Hull har råd til å lønne en spiller som gjorde et umiddelbart inntrykk i Premier League for to år siden. 


Forum-snakk

Manchester United-trener David Moyes ønsker å forsterke laget med Juventus' midtbanespiller Claudio Marchisio. Spilleren vil koste om lag £20 millioner.

Hvorfor denne overgangen skjer: Et hardt prøvet United skriker etter en midtbanespiller av italienerens standard. Dersom de noen sinne har behov for å investere i nye spillere, er det nå. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Vi har opplevd dette en rekke ganger tidligere med United. Hvorfor skulle Marchisio ønske å forlate Serie As topplag til fordel for Old Trafford? 


Sliter med å finne seg til rette

Liverpools Iago Aspas kan komme til å gå på utlån til Valencia bare seks måneder etter at han ble hentet fra Celta Vigo.

Hvorfor denne overgangen skjer: Daniel Sturridge er trolig tilbake fra skade denne helgen, noe som vil begrense Aspas' sjanser ytterligere. En midlertidig overgang til Spania kan være fordelaktig for angriperen.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Spissen scoret sitt første Liverpool-mål i FA Cupen forrige uke. Brendan Rodgers har heller ikke den største stallen til rådighet, noe som gjør det fristende å spørre om hvorfor han skulle ønske å redusere antallet spillere?


Dyr flopp

Southamptons rekordsignering Dani Osvaldo kan komme til å gjøre en snarlig retur til Italia - etter å ha kommet fra Roma så sent som i sommer. Inter Milan skal være interessert i å hente spissen med 12 landskamper. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Osvaldo har kun glimtvis vært god i Saints-trøya. Jay Rodriguez' formkurve har tvunget ham til å slite benken.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Mauricio Pochettino kan umulig ønske å kvitte seg med Osvaldo allerede nå. Dersom Rickie Lambert vil forlate St Mary's, vil han sikkert satse på italieneren.

Sats på helgens Premier League-kamper her!