Hull City Tigers?! Når slutter galskapen?


Jasså? Så Hull City skal fra nå av hete Hull City Tigers? For en verden vi lever i. Jeg er likevel redd for at dette kun er starten. Etter måneder med høyst reelle undersøkelser (eller ikke), kan jeg avsløre at ikke færre enn syv Premier League-klubber vurderer å introdusere noen riktig så fengende navn. 

Her er de foreslåtte klengenavnene, i tillegg til noen uredigerte presseklipp. Velkommen til den nye Premier League. Verdens undergang er nå! 


Arsenal Pacifists

"I motsetning til klubbens historiske navn - og tidligere klengenavn - ønsker vi i Arsenal Pacifists å ta klar avstand fra vold i alle sine former. Som et symbol på at vi frir oss fra fortiden, har vi valgt å bekrefte hva som allerede har vært en uskreven regel: Ingen taklinger!"


Newcastle Wonga-Wonga Wongans*

"Wonga! Vi Wonga til fordel for Wonga for Wonga er Wonga. Wonga i det ganske Wonga-land! Wonga Wonga Wonga! Wonga! Waaaaaaaa Wonga!"

*Wonga er Storbritannias ledende tilbyder av forbrukslån


Manchester City Mancunians

"Byen er vår, sa vi. De lo av os. Vi valgte deretter å dra det ytterligere et steg videre, ved å bli den eneste klubben med to referanser til Manchester i klubbnavnet. Vi har fått varemerkebeskyttelse for "Manchester City Mancunian Mancs". 


Norwich City Leeds Admirers

"I en årrekke har vi følt en forpliktelse til å signere West Yorkshires største talenter. Robert Snodgrass, Bradley Johnson, Jonny Howson og (i langt, langt mindre utstrekning) Luciano Becchio har alle tatt turen fra Leeds til Norfolk i løpet av de siste sesongene. De har beriket vår lokale kultur med deres levesett. Så hvilken bedre måte kan vi hylle vår favorittklubb enn ved å inkludere den i vårt eget navn? Kom igjen, Leeds Admirers". 


Manchester United Central Midfielders

"Bare for å bevise at vi skjønner meningen med ironi"


Magical European Knights of Liverpool Football Club

"Inspirert av den slett-ikke-kvalmende Peter Drury, har vi valgt å ta affære. Alle er på det rene med hvor spesielle Anfields "Magical European nights" er, og snart vil alle få erfare våre "Magical European knights". Vi akter å presentere vår nye klubblogo i nærmeste fremtid, hvis emblem muligens kan inneholde et stilisert portrett av vår selvutnevnte gudommelighet, Brendan Rodgers". 


Sunderland Non-Fascists

"Vi har blitt gjort oppmerksomme på at enkelte sneversynte supportere har misforstått to vidt forskjellige ting: (1) Når en person ytrer setningen, "Jeg er en fascist" og (2) At vedkommende faktisk er en fascist. Ettersom dette synet har hatt så vidt stor gjennomslagskraft, har vi valgt å endre klubbens navnt til noe som reflekterer klubbens egentlige kjerneverdier. Til tross for hva alle måtte hevde".