Fulhams Kasami og fem andre briljante volleyskudd!


Vi var alle kjapt oppe av sofaen da Pajtim Kasami satte inn en åpenbar kandidat til "Årets Mål" på Selhurst Park. Man kan ikke annet enn å synes synd på stakkars Steve Sidwell, hvis suser i samme kamp kun huskes av hans nærmeste venner og familie.

Mange sammenligner Kasamis vakre scoring med Marco van Bastens spektakulære scoring i EM 1988 mot Sovjetunionen. Vi har tatt oss bryet med å samle sammen noen av volleyscoringene vi holder som favoritter gjennom tidene...


1. Tony Yeboah

Kulthelt Tony Yeboah vil for alltid huskes for sitt korte men suksessrike opphold i Leeds, hvor han ble kjent for sine latterlig harde langskudd. Hvilken scoring skal vi så velge? Jo, denne strålende volleyscoringen mot Liverpool fra 1995/1996-sesongen. Send også et par varme tanker til David James.


2. Wayne Rooney

Rooney var ikke i stand til å se at dommerens avgjørelse gikk i hans favør sekunder i forveien, og protesterte fremdeles mens United fortsatte spillet. Så forbannet var Wazza, at han smalt ballen inn i hjørnet. Spissen har fremdeles til gode å score et like pent mål i United-trøya!


3. Paul Scholes

Kun Paul Scholes kunne gjøre noe slikt. Enkelte vil hevde at volleyskuddet mot Aston Villa var bedre. Teknikken som kreves for å score når en ball kommer inn fra venstre er bare skyhøy. Voila! 


4. Paolo di Canio

For en volleyscoring dette var. Den eksentriske Di Canio scoret et av de beste målene jeg noen sinne har sett i Premier League med denne godbiten mot Wimbledon. 13 år senere snakker vi fremdeles om denne scoringen. Hammer time!


5. Marco van Basten

Har vi noen gang sett et bedre volleyskudd enn dette? Vinkelen, teknikken og rammen rundt kampen gjør dette til tidenes beste. Eksplosive saker!