Fansens Tippetips: Wigan v Man CityKampen sett fra et Wigan-perspektiv: av Paul Farrington, Wiganer.net.

Lagnyheter

Vi har en skadeliste så lang som et vondt år, noe som selvsagt er problematisk. Spesielt i møte med et lag som Manchester City. Midtstopperne Gary Caldwell, Ivan Ramis og Antolin Alcaraz er trolig ikke med grunnet skader, i likhet med midtbanespillerne Ben Watson og James McArthur. Det gjenstår også å se om Franco Di Santo og Shaun Maloney blir klare til spill. Alt er likevel ikke helsvart; Jordi Gomez beviste med sitt ha-trick at vi har spillere i rekkene som kan ta ansvar.

Formutvikling

Med tanke på form, er vi som Jekyll & Hyde om dagen. Vi har svingt fra briljant spill i borteseieren mot Tottenham, til å skru fullstendig av i kampene mot West Bromwich og Liverpool. De samme konsentrasjonsvanskene så vi til tider mot Reading i helgen, men vi klarte oss takket være Gomez. Vi kan ikke koste på oss slikt slurv onsdag, ettersom en spiller som Aguero & Co straffer slike feil hardt.

Innbyrdes oppgjør

Vi gjør det normalt greit mot City på eget gress, og kampene er alltid seerverdige. På bortebane er historien en ganske annen; men jeg tror vi kan gi mesterne kamp om poengene på DW Stadium. Vi stiller med et svekket mannskap her. Stemingen på tribunen skal det imidlertid ikke være noe i veien med. Jeg husker 4-3 seieren over Manchester City i 2005, og tror det blir en rekke scoringer onsdag også.

Beste Spill

James McCarthy som første målscorer til 22.00. Dersom vi skal få med oss noe fra kampen mot City, er James McCarthy nødt til å prestere som han aldri tidligere har gjort. Jeg ser for meg at den irske landslagsspilleren tegner seg for kampens første mål.

Sergio Aguero som målscorer til 2.10. Argentineren er tilbake i slag, og kan meget vel få fritt spillerom mot et skadeskutt forsvar.

Over 2.5 scoringer til 1.65. Jeg tror det blir scoringer i denne kampen, og dette er nærmest som "bankers" å regne.

Resultattips: Wigan Athletic 1–2 Manchester City (8.00)

Antatt Lagoppstilling


Kampen sett fra et Manchester City-perspektiv
: av Ric Turner, Blue Moon MCFC.

Lagnyheter

Gael Clichy, Micah Richards og Jack Rodwell mangler fremdeles, mens Vincent Kompany overraskende spilte samfulle 90 minutter mot Chelsea. Med atter en vanskelig kamp kommende helg, kan Roberto Mancini raskt være fristet til å hvile enkelte spillere. Carlos Tevez og Samir Nasri ligger spesielt godt an til en plass i startelleveren, etter at City gikk målløse av banen sist.

Formutvikling

Mancini var misfornøyd med poengdelingen i Vest-London, og følte at laget kastet bort en gyllen mulighet til tre poeng mot Rafa Benitez' mannskap. Uavgjort mot Chelsea er da vitterlig ikke et dårlig resultat, og vi har ikke sluppet inn mer enn to baklengs på våre syv seneste seriekamper. Det synes å være en utbredt misforståelse at City er defensivt svakere enn forrige sesong. Statistikken viser derimot det motsatte. Vi er uten tap på våre 17 siste i seriesammenheng.

Innbyrdes oppgjør

Statistikken vår mot Wigan er god. Vi kan vise til 12-4-6, og har vunnet våre to siste på the DW Stadium.

Beste Spill

City-seier til 1.53. Jeg forventer at City går seirende ut av et ellers jevnspilt oppgjør.

City holder rent bakover til 2.45. Sett i lys av våre defensive prestasjoner, er dette et godt spill.

Carlos Tevez som første målscorer til 5.75. Argentineren er lysten på å imponere etter at han satt på benken mot Chelsea.

Resultattips: Wigan 0-1 Man City (8.00)

Antatt Lagoppstilling