Fansens Tippetips: West Ham v ChelseaKampen sett fra et West Ham-perspektiv

Lagnyheter

Mark Noble gikk glipp av tapet mot Manchester United i midtukeoppgjøret. Midtbanespilleren regnes imidlertid klar til spill igjen før Chelsea kommer på besøk. Venstrebacken George McCartney og spissen Andy Carroll er begge tvilsomme, mens Yossi Benayoun ikke kan spille mot klubben han er utlånt fra.

Formutvikling

Tap mot Tottenham og Manchester United har vært riper i lakken i en ellers god sesonginnledning. Tabellposisjonen må vi uansett kunne si oss fornøyd med (10.plass). Sam Allardyce' mannskap gjør livet surt for de såkalte storlagene, og vi kan således forvente oss et jevnspilt oppgjør på Boleyn Ground.

Innbyrdes oppgjør

West Ham har en nedslående statistikk mot Chelsea, og har ikke vunnet siden 2003. Chelsea har vunnet 11 ganger i løpet av de ni årene som har gått siden den gang. Alt peker derfor mot en vrien oppgave for Big Sam.


Beste Spill

Kevin Nolan som målscorer til 4.25. Midtbanespilleren er kanskje ikke alles favoritt, men mannens kvaliteter kan ikke trekkes i tvil.

Chelsea/uavgjort i markedet HT/FT til 16.00. Jeg kan se for meg at Chelsea skyter ut av startblokkene, og samtidig at vi slår tilbake etter pause.

At begge lagene scorer til 1.75. Dette blir ingen målorgie. Begge lagene kommer likevel til å skrive seg inn i målprotokollen.

Resultattips: West Ham 1-1 Chelsea (6.75)

Antatt Lagoppstilling


Kampen sett fra et Chelsea-perspektiv
: av Andy Seaby, Chelsea Daft.

Lagnyheter

Rafa Benitez må klare seg uten de tre spillerne som også gikk glipp av 0-0 kampen mot Manchester City og Fulham: John Terry, Frank Lampard og Daniel Sturridge blir dermed ikke å finne i Blues-elleveren. David Luiz pådro seg sitt femte gule kort for sesongen, og soner én kamps karantene mot West Ham. Benitez har allerede rukket å benytte 15 spillere i løpet av sine to kamper som Chelsea-manager. Gary Cahill blir dermed spanjolens 16. når han erstatter Luiz. Jeg forventer ellers at Mikel og Juan Mata tar tilbake plassene fra Romeu og Ryan Bertrand.

Formutvikling

Benitez har gjort Chelseas forsvarsspill til hovedprioritet. Vi hadde ikke holdt rent bakover i 10 kamper før han overtok tømmene etter Roberto Di Matteo; Nå har vi holdt nullen i hans to første kamper i sjefsstolen. Fremover på banen har Chelsea vært skuffende - for å si det mildt. Mye synes atter å handle om Fernando Torres. Angriperen har nå spilt over 10 timer uten å score, og vi er nødt til å skjerpe oss dersom vi skal ha et berettiget håp om å holde følge med United og City. Når det er sagt; Vi ligger åtte poeng bedre til inneværende sesong, sammenlignet med på samme tid i fjor.

Innbyrdes oppgjør
 
West Ham har ikke holdt nullen mot Chelsea i noen av de 13 foregående seriekampene. Vi er til alt overmål ubeseiret på samme antall kamper i møte med the Hammers. Vi har vunnet 11 og spilt to uavgjorte. The Pensioners slo West Ham 3-1 sist, og jeg hadde gitt mye for det samme utfallet lørdag.


Beste Spill

Chelsea holder nullen til 2.65. This is an obvious pick given our last two games and those odds.

Fernando Torres scorer kampens første mål til 6.25. Han er bare nødt til å finne tilbake til sitt gamle jeg en eller annen gang. Jeg tror det kan skje denne helgen.

Under 1.5 scoringer til 3.50. West Ham pleier vanligvis å spille defensivt mot de såkalte større klubbene. Forvent derfor få scoringer.

Resultattips: West Ham 0-1 Chelsea (7.75)

Antatt Lagoppstilling