Fansens Tippetips: West Ham v ArsenalKampen sett fra et West Ham-perspektiv

Lagnyheter

Andy Carroll ligger i vannskorpa med henblikk på en plass i startelleveren etter innhoppet mot QPR. Det betyr at Carlton Cole må belage seg på en plass på benken. Landslagsspilleren fra New Zealand - Winston Reid fikk seg en smell i kampen på Loftus Road, men skal være klar til å bidra i Hammers-forsvaret igjen. Yossi Benayoun venter fremdeles på debuten etter returen til Boleyn Ground.

Formutvikling

Seieren over QPR førte West Ham opp på syvendeplass i Premier League - to poeng foran Arsenal. Det vil være urealistisk å tro at klubben skal makte å holde nettopp den plasseringen frem til vi leser mai av kalenderen. Sam Allardyce' mannskap har uansett overrasket mange med sin imponerende sesonginnledning. Med solid forsvarsspill, og Kevin Nolan som bidrar med scoringer fra midtbanen, håper the Hammers å kunne overraske mot sine mer kjente byrivaler.

Innbyrdes oppgjør

West Ham har ikke hatt noen grunn til å juble etter de seneste møtene med the Gunners. Arsenal har vunnet de fire seneste, og har bare sluppet inn ett fattig mål. Den siste kampen mellom lagene fant sted på Boleyn Ground, hvor Arsene Wengers mannskap dro i land en 3-1 seier. Hjemmefansen kan imidlertid trøste seg med at dagens West Ham-stall er langt sterkere enn den som rykket ned i 2010/2011-sesongen.

Beste Spill

Andy Carroll som målscorer til 3.40. Alle vet at Arsenal ikke liker tøftspillende motstandere. Den storvokste spissen ser sikkert frem til møtet med Gunners-forsvaret, og oddsen på at han scorer er fristende.

Uavgjort ved pause til 2.20. West Hamvil forsøke å tette igjen bakover, mens Arsenal sikkert er slitne etter strabasene i midtuke-kampen. Sats på at lagene står likt ved pause.

Kevin Nolan med rødt kort til 3.00. Midtbanespilleren liker å være i fjeset til motstanderen. I så henseende er Nolan et godt spillobjekt med tanke på kort.

Resultattips

West Ham 1-1 Arsenal (7.00)

Antatt Lagoppstilling


Kampen sett fra et Arsenal-perspektiv: av James McNicholas, Gunnerblog.

Lagnyheter

Dersom Per Mertesacker er tilbake etter sykdomsproblemene han slet med i midtuken, forventer jeg at han tar plass i forsvarsrekka. Arsenal slapp i baklengs på innlegg både mot Chelsea og Olympiakos, og hans to meter høye tilstedeværelse vil være til stor hjelp mot høyreiste West Ham-spillere.

Formutvikling

Arsenal måtte jobbe for seieren mot grekerne, men kan være godt fornøyde med å være tilbake på rett spor igjen. Vi trenger nå å få serieformen på rett kjøl igjen, ettersom et nytt tap kan bety at vi plutselig ligger 11 poeng bak Chelsea allerede.

Innbyrdes oppgjør

Sam Allardyce har i alle år vært en vanskelig motstander for Arsenal. West Ham er bygd etter akkurat samme lest som Allardyce skrudde sammen Bolton-laget for noen sesonger siden. Høye og kraftige spillere som utgjør sentrallinja i laget, med kvalitet på kantene og dødballeksperter. Arsenals defensive organisering vil bli satt på prøve her.

Beste Spill

Gervinho som målscorer til 3.00. Ivorianeren har notert seg for fem mål på sine fem seneste kamper. Angriperen har med andre ord passert fjorårets målbeholdning, og vi bør satse på at den gode trenden fortsetter her.

Olivier Giroud som første målscorer til 6.25. Vår nye spiss blir trolig å finne i startelleveren vel så mye for sine defensive kvailiteter ved dødballer som scoringsevner. Det kan imidlertid lønne seg å satse på at franskmannen scorer sitt første Premier League-mål i denne kampen.

At begge lagene scorer til 1.62. Jeg kan vanskelig se for meg at noen av disse lagene skal makte å holde rent bakover på Boleyn Ground.

Resultattips

West Ham 1-2 Arsenal (8.50)

Antatt Lagoppstilling