Fansens Tippetips: West Ham United v Fulham


Kampen sett fra et West Ham-perspektiv : Graeme Howlett, Knees up Mother Brown

Det har vært travle to uker i overgangsmarkedet for Sam Allradyce og West Ham. Matt Jarvis kom inn dørene på Boleyn Ground for £10 millioner like før møtet med Swansea forrige helg, mens Andy Carroll ble klubbens 10. signering denne sommeren da har kom på lån fra Liverpool torsdag.

Begge spillerne vil trolig få tillit fra start når the Irons møter Fulham på hjemmebane lørdag. Kampen er West Hams andre fremskutte oppgjør denne sesongen, men manager Allardyce ønsker en langt bedre forestilling fra spillerne enn hva tilfelle var forrige helg. Tapet var forsmedelig nok i seg selv, men kan tilskrives enkelte personlige feil.

Tapet til tross - og sett i lys av at det ikke er noen nye skadeproblemer å melde om - akter the Hammers å sende utpå stort sett en uforandret startellever. Carroll kan som nevnt få tillit fra start, noe som eventuelt vil gå på bekostning av Carlton Cole.

Overgangsvinduet er fortsatt noen timer unna når denne artikkelen skrives, så det er ennå tid til at ting kan endre seg. Det er like fullt lite trolig at eventuelle nyervervelser vil rekke å få gjort unna det nødvendige papirarbeidet i tide til helgens kamp. En spiller som nesten sikkert ikke kommer til å være i aksjon, er Nicky Maynard. Den tidligere Bristol City-spissen ligger an til en overgang til Cardiff City.

Tips: West Ham 1-0 Fulham

West Ham som vinner 1-0 til 8.50, Under 1.5 scoringer, Ricardo Vaz Te som målscorer til 3.75 i odds

Antatt Startoppstilling

Kampen sett fra et Fulham-perspektiv: Dan Crawford, HammyEnd

I juli var Fulham-fansen samstemte i vurderingen om at dersom Martin Jol kunne holde på Mousa Dembele og Clint Dempsey, ville de hvitkledde kunne ta spranget fra en plass midt-på-treet til en plass høyere opp på tabellen.

Dembeles overgang til Fulham - som sikkert blir etterfulgt av at Dempsey forsvinner i dag - og et lag som la seg på rygg mot Sheffield Wednesday i Ligacupen tirsdag, gjør denne dagen til en prøvelse. Det er likevel optimisme å spore blant Fulham-fansen atter igjen. Ryktene går om at Dimitar Berbatov ikke er langt unna, mens Kieran Richardson og to andre ikke navngitte skal være på vei.

Jols uttalelser om at overgangsvinduet bør stenge før sesongen starter er fornuftig nok, selv om det "nye" laget har vist seg fra godsiden hittil - sett bort ifra kampen på Hillsborough. Både John Arne Riise og Bryan Ruiz skal være tilbake i startelleveren til oppgjøret på Boleyn Ground, hvor Fulham bare har vunnet to ganger på de 12 siste årene. Mladen Petric har vært en åpenbaring siden overgangen fra Hamburg, men er tvilsom til helgens kamp.

Brede Hangeland og Aaron Hughes er nødt til å være på vakt for å forhindre at Andy Carroll kan feire sin West Ham-debut med scoring.

Antatt Startoppstilling