Fansens Tippetips: Tottenham v Sunderland


Kampen sett fra et Tottenham-perspektiv: av Matt Harris, TottenhamBlog

Lagnyheter

Ingen nye skadeproblemer har blitt meldt fra Spurs-leiren i forkant av søndagens kamp. Det betyr at hjemmelaget kun må klare seg uten langtidsskadede Sandro, Younes Kaboul og William Gallas. Andre Villas-Boas kan meget vel finne på å sende utpå de samme 11 som startet mot Stoke forrige helg. Kampen mot Sunderland både skal og må vinnes, og det kan således være fristende å finne plass til både Jermain Defoe og Emmanuel Adebayor i en 4-4-2 formasjon. 

Formutvikling

Etter et skuffende hjemmetap mot Fulham i mars, har Spurs gått syv kamper uten tap i seriesammenheng. Tre poengdelinger i samme periode har gitt Arsenal et overtak i kampen om den siste Champions League-plassen. Seier over Manchester City og uavgjort mot Chelsea er imidlertid imponerende saker. 

Innbyrdes oppgjør

Fjorårets tilsvarende oppgjør endte 1-0 takket være en scoring av Roman Pavlyuchenko. Hjemmeoppgjørene mot Sunderland er aldri plankekjøring, men fasiten på de fem seneste på White Hart Lane er 3-1-1.

Beste Spill

Sats på at Gareth Bale scorer til 1.65 i odds. Null mål på to kamper er måltørke når vi snakker om waliseren. Forvent dermed at vingen er tilbake i målprotokollen søndag.

Sats på X/1 i markedet Pause/Slutt til 4.00 i odds. Spurs kan få en famlende start før de sikrer full pott i andreomgangen. 

Sats på at Spurs holder rent bakover til 1.85 i odds. Forsvaret vårt bør være topp motivert når så vidt mye står på spill. 

Resultattips: Spurs 2-0 Sunderland (7.00)

Antatt Lagoppstilling


Kampen sett fra et Sunderland-perspektiv: av Chris Thompson, A Love Supreme

Lagnyheter

Jeg er faktisk ikke sikker på om vi har nok spillere til å sende utpå et lag søndag. Som om skadene på Fletcher og Cattermole ikke var nok, har Sessegnons karantene fjernet ethvert kreativt bein i laget. Klubbkollega Craig Gardner er i likhet med Sessegnon suspendert. Selv om jeg holder Gardner som en av mine favorittspillere, har har vært i skrekkelig svak form den seneste tiden. Danny Rose vil naturlig nok ikke være i aksjon mot moderklubben. 

Formutvikling

Minneverdige seiere over Newcastle og Everton har gjort Paolo Di Canio til lokal helt. Etter de seneste resultatene er hvetebrødsdagene definitivt over. Forsvarsrekka er et problem, og vi har ikke spillere med Premier League-kvaliteter i den lagdelen for øyeblikket. Dette må løses i løpet av sommeren. 

Innbyrdes oppgjør

Tottenham vant 2-1 i det omvendte oppgjøret denne sesongen. To mål i løpet av ett minutt var nok til å sikre alle poengene for gjestene fra Nord-London. Vi var helt fraværende, og skulle i sannhetens navn tapt med større sifre.

Beste Spill:

Sats på at Danny Graham scorer kampens siste mål til 14.00 i odds. Jeg sier dette hver eneste gang. Men, mannen er jo nødt til å score før eller senere, eller hva? Tottenham hadde angriperen i kikkerten for et par år siden (jeg tror de gjorde rett i å styre klar), og det vil bli interessant å se om han scorer mot dem. 

Sats på 1-1 som korrekt resultat til 10.05 i odds. Jeg får meg ikke til å si at vi taper søndag. Mitt tips blir således 1-1 seier til Sunderland (Ja, det vil bli ansett som en seier forholdene tatt i betraktning).

Sats på 1-0 til Sunderland til 26.00 i odds. Dette er vannvittig odds sett i lys av det enorme presset Spurs vil være under.

Resultattips: Tottenham 1-1 Sunderland 10.50

Antatt Lagoppstilling