Fansens Tippetips: Tottenham v Manchester City


Kampen sett fra et Tottenham-perspektiv: av Matt Harris, TottenhamBlog

Lagnyheter

Det eneste alle bryr seg om, er hvorvidt Gareth Bale blir å finne i Tottenham-elleveren. Det har likevel ikke kommet noen signaler fra klubben hvorvidt kantspilleren er tilbake til søndagens kamp. Aaron Lennons bebudede comeback ligger fremdeles et par uker frem i tid, mens Jermain Defoe forventes tilbake etter skadeavbrekk. 

Formutvikling

Tottenhams formkurve er i beste fall ujevn. Klubben står med fire av 12 mulige poeng i seriespillet, noe som naturlig nok - i alle fall delvis - kan tilskrives Gareth Bales fravær. Det som imidlertid har vondt verre, er Emmanuel Adebayor og Jermain Defoe (når frisk) sine respektive måltørker. Det er vel og merke 10 dager siden sist kamp, og pausen har forhåpentlig vis gjort laget godt. 

Innbyrdes oppgjør

Forrige sesongs tilsvarende oppgjør var et forglemmelig et fra Spurs-fansens ståsted. Enkelte frykter imidlertid at et skadeskutt mannskap nok en gang risikerer rundjuling. I forkant av fjorårssesongens 1-5 tap var i det minste hjemmformen vår mot City nokså respektabel. Vi kunne vise til uavgjort i 2010/2011 og en komfortabel 3-0 seier i det foregående oppgjøret på White Hart Lane. 

Beste Spill

Sats på at begge lagene scorer til 1.65 i odds. Det er sjelden at vi ikke opplever det når Spurs spiller.

Over 3.5 scoringer til 3.10 i odds. Dette bør ligge an til en angrepsforestilling. Forhåpentlig vis vil noen av scoringene komme i riktig ende, sett med Spurs-øyne.

Sats på at Clint Dempsey scorer til 4.00 i odds. Den amerikanske landslagsspilleren har pirket inn noen viktige scoringer denne sesongen. Dette er tilsynelatende et godt spill. 

Resultattips: Spurs 2-2 Manchester City (14.00)

Antatt Lagoppstilling:

Kampen sett fra et Manchester City-perspektiv: av Ric Turner, Blue Moon MCFC
                                                      
Lagnyheter

David Silva og Sergio Aguero er begge navn med spørsmålstegn bak. Roberto Mancini kan ellers plukke startelleveren fra en fulltallig tropp. Pablo Zabaleta, Gael Clichy, Matija Nastasic og James Milner ligger an til en retur etter å ha stått over mot Wigan sist. Edin Dzeko får spissplassen dersom Aguero ikke blir klar i tide. 

Formutvikling

City er i god form om dagen, og kan vise til fire strake seiere mot Newcastle, Manchester United, Chelsea og Wigan. Prestasjonene mot Latics var litt rufsete, og vi måtte vente lenge før Carlos Tevez avgjorde kampen. Vi kunne kanskje ikke forvente annet etter Manchester-derbyet og semifinalen i FA Cupen. 

Innbyrdes oppgjør

Statistikken viser at City har vunnet 54, mens Spurs har gått seirende ut av 56 av totalt 144 kamper disse lagene imellom. Historisk sett har vi trøblet på White Hart Lane (definitivt i Premier League-sammenheng) , men 5-1 seieren sist var overbevisende. Slikt gir selvtillit, noe også den fjerde strake mot Spurs vil gjøre. 

Beste Spill

Sats på uavgjort til 3.35 i odds. Denne kampen er trolig viktigere for Tottenham, ettersom de ligger an til å sikre seg Champions League-spill neste sesong. City virket slitne onsdag kveld, men reiser seg formodentlig som så mange ganger før. 

Sats på Carlos Tevez som målscorer til 3.00 i odds. Tevez har vært i god form den siste tiden, og flott priset her. 

Sats på over 3.5 scoringer til 3.10 i odds. Jeg ser for meg en kamp med mange scoringer på White Hart Lane.

Resultattips: Spurs 2-2 Manchester City (14.00)

Antatt Lagoppstilling:
  

Sats på alle Premier League-kampene her!