Fansens Tippetips: Swansea v EvertonKampen sett fra et Swansea-perspektiv: av James White, SCFC2.

Lagnyheter

The Swans går inn i lørdagens oppgjør uten begge stopperne som startet sesongen, mens kaptein Ashley Williams er tvilsom. Sistnevnte er muligens tilgjengelig, men Michael "The Suitcase" Laudrup har flere viktige avgjørelser som skal tas. Britton og De Guzman var begge borte fra trening denne uken, og Pablo Hernandez kan raskt bli å finne i startelleveren etter at han imponerte mot Aston Villa.
 
Formutvikling

Vi hadde i sannhet en utrolig start på sesongen, men var tilsvarende skuffende i oppgjøret mot Aston Villa. Forsvaret har fått kjørt seg den siste tiden, og med et Everton i scoringsform kan dette kjapt bli avgjørende. Hernandez og Michu i angrep er en kombinasjon som frembringer vann i munnen hos Swansea-fansen, og noe Leighton Baines & Co skal få bryne seg på.

Innbyrdes oppgjør

Everton var et av tre lag som vant begge oppgjørene mot Swansea forrige sesong. Mye har blitt sagt om Moyes' taktiske evner og mottrekk i kamper mot lag som elsker å kjæle med ballen. Det faktum at Everton heller ikke slapp inn mål imot betyr at the Swans har mye å bevise i angrep her. I to hjemmekamper har vi funnet veien til nettmaskene fem ganger, så muligheten for ett burde være tilstede!

Beste Spill

Under 0.5 mål til 10.00 i odds. Jeg har tidligere satset penger på Swanseas scoringsevner denne sesongen, men Everton har vist seg som en vanskelig motstander. Jeg tror begge lagene anser uavgjort som et godt resultat, og begge kampene var jevne.

Michu som målscorer til 3.25. Mannen er i storform. Selv om du ikke blir rik kan det å satse en 50-lapp på Michu kjapt dekke utgiftene til et par halvlitere lørdag kveld.

Rødt kort til 4.75 i odds. Chico fikk marsjordre i forrige kamp, og det er faktisk enkelte spillere i Swansea-troppen som innimellom kaster seg inn i taklingene. Dette spillet kan kaste av seg dersom Everton evner å frustrere Swansea slik de har gjort i tidligere kamper.

Resultattips

Swansea 2-1 Everton
 
Antatt Lagoppstilling:


Kampen sett fra et Everton-perspektiv: av Brian Lewis, Royal Blue Mersey.

Lagnyheter

Everton ønsker å fortsette den gode sesonginnledningen når turen går til Swansea. Darron Gibson og Nikica Jelavic er ute med skader, med David Moyes har et par brukbare alternativer. Etter forferdelig forsvarsspill mot Newcastle bør vi ikke bli overrasket dersom Phil Jagielka eller Sylvain Distin blir erstattet av Johnny Heitinga.

Formutvikling

Etter seiere mot Manchester United og Aston Villa, gikk Everton på et skuffende tap mot West Bromwich før det ble uavgjort mot Newcastle tirsdag. At Jelavic ble skadet i kampen mot Newcastle var urovekkende. Det er imidlertid Gibsons fravær som har vist seg katastrofalt for oss. Alle lag er klar over hvilken trussel Marouane Fellani representerer, og laget trøbler enkelte ganger som en følge av nettopp det.

Innbyrdes oppgjør

Swansea hadde det vi kan betegne som en drømmesesong i fjor. Everton var likevel ett av tre lag som stjal med seg tre poeng fra Liberty Stadium (2-0). Vi har ikke tapt mot Swansea i 15 oppgjør lagene imellom, men vi er nødt til å presse dem hardt slik at vi forstyrrer pasningsspillet deres.

Beste Spill:

Leighton Baines som målscorer til 8.00. Dersom fjorårets kamp er noe å gå etter vil Baines få rikelig med muligheter fremover på banen. 

Kevin Mirallas som målscorer til 3.20. Den belgiske nyervervelsen har virket giftig i alle kampene han har spilt, og er trolig moden med henblikk på å åpne scoringskontoen nå.

Begge lagene scorer til 1.75 i odds. Swansea mangler forsvarsspillere, mens vår egen bakre firer er skjør. Da virker dette som et trygt spill.

Resultattips

Swansea 1-2 Everton (9.75)

Antatt Lagoppstilling: