Fansens Tippetips: Sunderland v LiverpoolKampen sett fra et Sunderland-perspektiv: av Martyn McFadden, A Love Supreme.

Lagnyheter

Landslagspauser kan gir enkelte trenere hodebry når laget skal plukkes. Takket være James McCleans Twitter-innsats burde han være uthvilt og klar til kamp. Adam Johnson ble sendt hjem fra landslagsoppholdet med en lårskade, men ser i skrivende stund ut til å bli klar i tide. Phil Bardsley er fremdeles et stykke unna kampform, mens midtbanespillerne Craig Gardner og Jack Colback tar plassene på høyre - og venstre backposisjon henholdsvis.

Formutvikling

Sunderland har gjort sine saker meget godt to ganger på bortebane allerede denne sesongen. Mot Arsenal viste laget hvordan man spiller forsvar, mens kampen mot leie Swansea ga nyervervelsen Steven Fletcher en mulighet til å score en dobbel. Supporterne våre kan knapt vente med å se laget på hjemmebane, selv om banen i seg selv trolig vil være ganske våt! Sett i lys av vår nykomponerte angrepsrekke - og Liverpools mangel på sådan - bør være nok til at vi tar sesongens første trepoenger.

Innbyrdes oppgjør

De seneste oppgjørene har innholdt en viss porsjon dramatikk. Jeg tenker da spesielt på badeball-saken og gjensynet mellom Luis Suarez og Asamoah Gyan etter VM-episoden. Et uavgjortresultat og en knepen seier forrige sesong kan bety at det blir et jevnt oppgjør nok en gang. Du kan imidlertid forvente et heltent Sunderland-lag som er lystne på å utnytte et vaklende Liverpool.

Beste Spill

Sats på at Sunderland vinner 2-0 til 17.00 i odds. Vi bør kunne gjøre det godt mot et under pari Liverpool-mannskap. Jeg regner således med at vi scorer et par mål.

Sats på at Sunderland scorer i hver av omgangene til 4.50 i odds. Dette er et tryggere alternativ til resultattipset.

Sats på at det blir delt ut et rødt kort til 4.25 i odds. Liverpool har allerede fått en spiller sendt av banen denne sesongen. Med Lee Cattermole på banen er det alltid en mulighet.

Antatt Lagoppstilling:


Kampen sett fra et Liverpool-perspektiv: av Antoine Zammit, Empire of the Kop.

Lagnyheter

Liverpool må fortsatt klare seg uten Lucas Leiva som ikke er restituert etter en smell i låret. Jose Enrique er heller ikke 100% kampklar, og starter etter alle solemerker ikke her. Det betyr at det ligger an til Stewart Downing på venstrebacken igjen. Mange spillere var i aksjon for sine respektive landslag i VM-kvalifiseringen, heldivis uten at noen returnerte med skader.

Formutvikling

Liverpool har startet sesongen dårlig, og står med ett fattig poeng etter tre kamper spilt. Det er således et press på at laget tar alle tre poengene på Stadium of Light. Før landslagspausen tapte vi hjemme mot Arsenal, så selvtilliten er ikke den beste. Steve Gerrard og Pepe Reina har begget gjort et par fryktelige blemmer i åpningskampene, så pausen har forhåpentligvis gjort dem godt. Jonjo Shelvey og Raheem Sterling er kommende stjerner i troppen, og jeg forventer nye gode prestasjoner fra den kanten.

Innbyrdes oppgjør

I fjorårets kamp tapte vi 0-1 mot Sunderland etter en scoring av Nicolas Bentner. Det kan ikke bli så mye verre enn det.

Beste Spill

Under 2.5 scoringer til 1.84. Angrepet vårt har fremdeles til gode å prikke inn storformen, og dette kan kjapt bli en kamp med få scoringer.

Uavgjort/Liverpool HT/FT til 6.00 i odds. Vi vil garantert forsøke å holde rent bakover for deretter å kunne knipe seieren i andreomgangen.

Steven Gerrard som første målscorer til 9.00. Etter å ha gjort feil på klubblaget og blitt sendt av banen for England er han sikkert lysten på å slå tilbake lørdag.

Resultattips

Sunderland 0-1 Liverpool (17.00)

Antatt Lagoppstilling: