Fansens Tippetips: Southampton v Fulham


Kampen sett fra et Southampton-perspektiv: av Chris Rann, George Weah's Cousin.

Lagnyheter

Det skal bli interessant å se hvem som starter mellom stengene som Saints. Både veteranen Kelvin Davies og unggutten Paolo Gazzinga har nemlig ikke vist seg fra sin beste side den seneste tiden. Southampton har hentet inn Artur Boruc, og han kan meget vel bli å finne i målet søndag. Gaston Ramirez har imponert etter at han ankom St Mary's, og når han har dagen, skal ethvert Premier Leauge-forsvar slite med å tøyle ham.

Formutvikling

Vi er naturlig nok ute etter å få sesongen tilbake på spor etter et skuffende resultat mot Everton sist. Etter en brukbar start på nettopp den kampen, kunne man med god grunn rette pekefingeren mot forsvarsfireren. Det var nemlig svikt i det bakre leddet som forvandlet tre poeng til null i løpet av femten stakkede minutter i andre omgang. Det er likevel ikke helt mørkt og trist. The Saints ønsker sikkert å bygge videre på forrige hjemmekamp, hvor vi viste godt angrepsspill i form av Lambert, Lallana, Ramirez og Puncheon.

Innbyrdes oppgjør

Vi har ikke slått Fulham siden 2002, men de har da vitterlig heller ikke vunnet i Southampton siden 60-tallet. Vårt siste Premier League-møte endte 3-3 i 2005, og jeg spår en tilsvarende spennende kamp nå også.

Beste Spill

Over 3.5 scoringer til 2.75. Begge lagene har vært generøse bakover på banen, og jeg tror således at vi får se mange mål.

Rickie Lambert som første målscorer til 5.75. Han er alltid et godt spillobjekt, og især på eget gress.

Gaston Ramirez som målscorer til 3.60. Spissen fra Uruguay ser ut som et aldri så lite kupp, og tegnet seg for sitt første mål forrige uke. Han blir en nøkkelspiller søndag. 
   
Resultattips

Southampton 2-1 Fulham (10.50)

Antatt Lagoppstilling

Kampen sett fra et Fulham perspektiv: av Daniel Crawford, Hammy End.

Lagnyheter

Atter en gang ser det ut som om manager Martin Jol må klare seg uten sommerens nyervervelser, etter at Dimitar Berbatov og Mladen Petric pådro seg skader på trening denne uken. Kerim Frei kan være tilbake i folden, og ellers er det heldigvis ingen øvrige skadeproblemer å melde om.

Formutvikling

Vi startet sesongen på ypperlig vis da vi knuste Norwich og satte Manchester United til veggs. Vi tapte imidlertid skuffende nok mot West Ham, hvorpå seiere over West Bromwich og Wigan fulgte. Til alt overmål var vi heller ikke langt unna å knipe et poeng mot Manchester City forrige uke.

Innbyrdes oppgjør

Vi jakter vår første ligaseier i Southampton på 77 år, og må vokte oss vel for faren som Rickie Lambert representerer. Vi er også avhengige av at 40-åringen Mark Schwarzer er på sitt beste her. Chris Baird møter gamleklubben for første gang etter at han forlot St Mary's for fem år siden.

Beste Spill

Sats på at begge lagene scorer til 1.57. Begge klubbene har slitt med å holde rent bakover denne sesongen.

Hugo Rodallega som målscorer til 3.45. Den forhenværende Wigan-angriperen starter sannsynligvis ettersom både Petric og Berbatov er ute med skader.

Southampton/uavgjort HT/FT tril 14.00. Forvent at the Saints starter kampen forrykende på hjemmebane. Vi bør uansett kunne slå tilbake etter sidebytte.

Resultattips

Southampton 1-1 Fulham (6.75)

Antatt Lagoppstilling