Fansens Tippetips: QPR v ReadingKampen sett fra et QPR-perpektiv: av Paul Finney, IndyRs.

Lagnyheter

Som følge av et nytt øyeblikks galskap, må vi klare oss uten Stephane M'Bia i tre kamper; han slo seg vrang i forrige ukes oppgjør mot Arsenal. Anton Ferdinand bør være tilbake, selv om mange fans - meg inkludert - helst skulle sett Clint Hill fortsette.

Formutvikling

Etter at vi tapte mot Reading i Ligacupen, har vi tapt tre og spilt én uavgjort. Resultatet er at vi ligger urovekkende svakt til på tabellen, og vi er nødt til å stoppe den nedadgående trenden snøggast råd.

Innbyrdes oppgjør

Vi har spilt mot Reading 41 ganger på hjemmebane, hvorav 20 har endt med seier. Vi slo dem både hjemme og på Madejski i 2010/2011-sesongen. En reprise vil gi oss fornyet håp om overlevelse i divisjonen.

Beste spill

QPR vinner til 1.80. Jeg tror vi finner tilbake til vinnersporet søndag. Oddsen er uansett generøs.

Junior Hoilett som kampens første målscorer til 8.00. Canadieren har vært i forrykende form, og kan skape problemer for Reading-forsvaret.

Begge lagene scorer til 1.62. Ingen av lagene kan vise til særlig overbevisende forsvarsspill.

Resultattips: QPR 2-1 Reading (8.25)

Antatt Lagoppstilling

Kampen sett fra et Reading-perspektiv: av Dan Wimbush, The Tilehurst End.

Lagnyheter

Brian McDermott har hatt en del å tenke på etter 5-7 tapet mot Arsenal. Alle foruten Jem Karacan er skadefrie. En rekke reservelagsspillere fikk muligheten tirsdag, og vi var vitne til at spillere som Noel Hunt og Garath McCleary var tilbake i startelleveren... For all del, enhver spillerkombinasjon er like sannsynlig som den andr etter å ha tapt 5-7!

Formutvikling

Mens vi riktignok ikke har vunnet en eneste seriekamp denne sesongen, har vi heller ikke tapt mer enn én av våre fire seneste. Vi har tatt ledelsen i tre av dem, og det er således grunn til å tro at sesongens første gevinst kommer søndag.

Innbyrdes oppgjør

Historisk sett blitt det alltid tøft og jevnt i møtene med QPR, hvor røde kort aldri er langt unna. Vi møtte Rangers for bare få uker siden, og vant 3-2 i Ligacupen på Loftus Road.

Beste Spill

Reading vinner til 4.40. Dette virker ved første øyekast som utrolig god prising tatt i betraktning av at vi allerede har vunnet på Loftus Road denne sesongen.

Begge lagene scorer til 1.60. The Royals har scoret mål i bøtter og spann denne sesongen, men ikke evnet å holde tett bakover.

2-2 til 14.00. Vi har spilt 2-2 i to av våre fire seneste kamper, så det kan være verdt å sette et lite spill på at det skjer igjen.

Resultattips: QPR 2-3 Reading (34.00)

Antatt Lagoppstilling