Fansens tippetips: QPR v Arsenal


Kampen sett fra et QPR-perspektiv

Lagnyheter

Rob Green fortsetter trolig mellom stengene for allerede nedrykksklare Rangers. Christopher Samba bør være tilbake i folden etter sykdom, mens Bobby Zamora har sonet ferdig. Det betyr således at Loic Remy vil ha selskap i angrep. Ettersom Andros Townsend har pådratt seg en smell, ligger alt an til at Adel Taarabt får sjansen til å vise seg frem.

Formutvikling

Serieformen er nedslående sengelektyre for QPR-fansen. Rangers har ikke vunnet siden mars, og har kun to poeng å skilte med i løpet av sine seks seneste kamper. Det som hele veien har sett ut som nedrykkstakter har vitterlig også blitt bekreftet. 

Innbyrdes oppgjør

Rangers tok en flott seier mot Arsenal i fjorårets tilsvarende oppgjør - klubbens første seier mot London-rivalene siden 1995. The Gunners hevnet tapet med 1-0 seier i oktober, vel og merke. 

Beste Spill

Sats på "Nei" i markedet for at begge lagene scorer til 1.95 i odds.  QPR har slitt med å score den seneste tiden, mens Arsenal fremdeles har alt å spill for.

Sats på Under 2.5 scoringer til 2.20 i odds. Arsenal kan knapt hevdes å ha briljert angrepsmessig heller. Sats på Under 2.5 scoringer. 

Sats på at Arsenal vinner til 1.40 i odds. En skuffende sesong kan ikke komme til sin slutt kjapt nok for Loftus Road-klubben. Laget har ingenting å spille for, så dette blir en klar B. 

Resultattips: QPR 0-2 Arsenal (7.75)

Antatt Lagoppstilling

Kampen sett fra et Arsenal-perspektiv: av James McNicholas, Gunnerblog

Lagnyheter

Arsenal må klare seg uten foretrukne Olivier Giroud, hvis angriper er suspendert i ytterligere to kamper. Arsene Wenger har signalisert at han akter å fortsette med Lukas Podolski i forannevntes fravær. Wojciech Szczesny fortsetter i Gunners-målet ettersom Lukasz Fabianski er ute med ribbensbrudd. 

Formutvikling

Arsenals kamprekke, etter tapet mot Spurs, har vært intet mindre enn oppsiktsvekkende god. En seier lørdag vil gi Arsenal gode muligheter til Champions League-spill kommende sesong, ettersom Spurs møter Chelsea neste uke. 

Innbyrdes oppgjør

QPR viste seg fra sin beste side på Emirates Stadium, i hva som var et uheldig tap. Etter den tid har laget gjort det svakt, noe Arsenal ønsker å dra nytte av lørdag. 

Beste Spill

Sats på Lukas Podolski som kampens første målscorer til 5.75 i odds. 

Sats på utvisning til 6.00 i oddsClint Hill er en av Premier Leagues mest tøftspillerende forsvarere. Han kan kjapt bli satt på prøve av Arsenals gode angripere. 

Sats på Arsenal/Arsenal HT/FT til 2.00 i odds. Gunners startet oppløftende mot United med scoring tre minutter ut i oppgjøret. De kan meget vel gjøre det samme mot Rangers, for deretter å dominere i samfulle 90 minutter. 

Resultattips: QPR 1-3 Arsenal (12.50)

Antatt Lagoppstilling


Bet on all the weekend's Premier League matches.