Fansens tippetips: Norwich v ArsenalKampen sett fra et Norwich-perspektiv: av Matt, Holtamania.

Lagnyheter

La oss ta de gode nyhetene først: Troppen er skadefri foruten Steven Whittaker. Både David Fox og Jacob Butterfield er tilbake i trening, og spilte for U21-laget denne uken. Sebastien Bassong har på sin side hatt 14 dager på seg til å hvile. Det betyr at kampen om plassene bør være på sitt hardeste, spesielt med tanke på alle spillerne som ikke har gjort seg fortjent til en plass i startelleveren. Vi bør derfor kunne forvente endringer i lagoppstillingen. Angriperen Holt synes endelig å ha ristet sommeren av seg med scoringer mpt Liverpool og Chelsea. Dette er i sannhet oppløftende nyheter for Norwich-fansen som var beymret for at han ikke ville levere varene etter kontraktsforlengelsen.

Formutvikling

Den seneste tids resultater har ikke vært gode sett med Norwich-øyne. Et par brukbare forestillinger - mot QPR og Spurs - ga ikke full uttelling poengmessig, mens tapene mot Newcastle, Liverpool og Chelsea bare la sten til byrden. Spesielt de to sistnevnte kampene var ydmykende affærer. Du skal være nokså dristig dersom du satser penger på at nedturen stopper mot Arsenal, men underligere ting har skjedd tidligere. Eller hva?

Innbyrdes oppgjør

Her er en tankevekker: Av 41 britiske lag Arsenal har møtt på the Emirates, er vi det eneste laget som ikke har tapt minst én gang. Rett skal være rett; vi har bare møtt dem én gang på deres nye storstue Emirates. Nå spiller vi jo heller ikke i Nord-London denne helgen, men det er uansett fint å tenke tilbake på den strålende 3-3 kampen på tampen av fjorårssesongen. Det var virkelig en forrykende kamp, hvor vi først lå under, utlignet, slapp inn baklengs, før vi bragte balanse i regnskapet igjen. Vi tapte hjemmekampen 1-2 i fjor, selv om det - foruten Steve Morisons tidlige scoring - handlet om Arsenal hele veien.

Beste Spill

Sats på Santi Cazorla som målscorer til 3.35. Norwich virker spesielt svake i møte med teknisk begavede spillere (Suarez og Mata herjet begge med oss), så jeg ville i så måte vurdert Santi Carzola her.

Sats på Over 2.5 scoringer til 1.62. Forsvaret vårt virker ikke i stand til å sette en propp i et badekar engang. Jeg sliter med å se Arsenal reise fra Corrow Road med særlig mindre enn 2-3 scoringer. Dersom vi også bidrar litt, er dette et trygt spill.

Sats på at Arsenal scorer i begge omgangene til 2.20. Ytterligere snacks dersom du tror at the Gunners virkelig kommer til å dominere mot Norwich.

Resultattips: Norwich 1-3 Arsenal (12.00)

Antatt Lagoppstilling

Kampen sett fra et Arsenal-perspektiv: av Jamie McNicholas, Gunnerblog.

Lagnyheter

Kieran Gibbs' skade kan ha fristet Arsene Wenger til å dytte Thomas Vermaelen over på venstreback. Slik sett får han plass til alle favorittene ved at Laurent Koscielny settes inn som midtstopper med Per Mertesacker. Ryggproblemer for Koscielny har imidlertid forpurret planene, og Andre Santos tar plass i førsteelleveren. Theo Walcott er et annet offer for landslagsspill, mens Wojciech Szczesny fremdeles er "2-3 uker unna kampform". Denne kampen kommer for tidlig for Bacary Sagna og Jack Wilshire, hvis duo kan være tilbake i løpet av de kommende 7-10 dager.

Formutvikling

Arsenal reiste kjerringa etter tapet mot Chelsea med to gevinster på rapper. Olivier Giroud har endelig funnet frem scoringsskoene, og er garantert lysten på å fortsette i samme spor før bortekampen mot Manchester United 3. november.

Innbyrdes oppgjør

Norwich var nær ved å ødelegge Arsenals muligheter til en Champions League-plass med 3-3 på the Emirates. Grant Holt var vært inn-og-ut av lagoppstillingen denne sesongen, men tatt i betraktning alle problemene han skapte mot Gunners, gjør Chris Hughton klokt i å bruke ham igjen.

Beste Spill

Sats på Olivier Giroud som målscorer til xx.xx. Spissen noterte seg endelig for en Premier League-scoring i oppgjøret mot West Ham, og fulgte opp med en sen utligning i landskampen mot Spania.

Andre Santos som første målscorer til xx.xx . Brasilianeren ligger an til å få en sjelden plass i startelleveren. Venstrebacken tegnet seg for et par viktige scoringer forrige sesong, og oddsen på mål her er fristende.

Rødt kort til 5.50. Arsenal er vel nesten modne for en utvisning denne sesongen. Dersom Holt makter å frustrere Vermaelen, kan han meget vel få en tidlig dusj.

Resultattips: Norwich 1-3 Arsenal (12.00)

Antatt Lagoppstilling