Fansens Tippetips: Newcastle v Wigan



Kampen sett fra et Newcastle-perspektiv: av Mark Jensen, The Mag.

Lagnyheter

Atter en gang vil laget mer eller mindre si seg selv. Muligheten for å benytte den anvendelige James Perch forvant da spilleren noterte seg for sitt femte gule kort for sesongen, i møtet med Stoke på Britannia Stadium. Shole Ameobi har en liten mulighet for å få en plass på benken, mens klubbkollega Hatem Ben Arfa ikke rekker oppgjøret.
 
Formutvikling

Vi gjorde en langt bedre prestasjon mot Stoke sist enn hva vi har vist de seneste ukene. Det endte likevel med tap - det fjerde på rappen. Samtlige av kampene har på papiret vært mulige å vinne, men The Magpies risikerer nå å tape fem etterfølgende for første gang i Premier League-sammenheng. Det burde fortelle alt om hvor Toon befinner seg formmessig om dagen.
 
Innbyrdes oppgjør

Selv om Newcastle har trøblet mot Wigan på DW Stadium, er historien en ganske annen hjemme på St James' Park. United er fremdeles ubeseiret mot gjestene, og kan vise til 4-2-0 i Premier League-sammenheng.
 
Beste Spill

Newcastle vinner uten å slippe inn baklengs til 3.35. Wigan har kun tegnet seg for fire scoringer på bortebane i serien denne sesongen. Så lenge NUFC scorer minst ett, er dette et spill med mulighet til å gå inn.

Papiss Cisse som kampens første målscorer til 5.75. Ryktene om spissens "død" har kanskje vært sterkt overdrevne. Angriperens gode oppvisning mot Stoke kan indikere at han er på vei tilbake til sitt gamle jeg.

Newcastle leder ved pause til 2.60. Vi mangler våre fremste kreative spillere, og må følgelig ta tak i kampen fra første spark.

Resultattips: Newcastle 2-0 Wigan (10.00)

Antatt Lagoppstilling

Kampen sett fra et Wigan-perspektiv

Lagnyheter

The Latics har en aldri så liten skadekrise i forkant av mandagens kamp: Playmaker Shaun Maloney og forsvarsspillerne Ivan Ramis og Antolin Alcaraz er fortsatt ute, mens Gary Caldwell er et navn med spørsmålstegn foran. David Jones - som har blitt benyttet på midtbanen i Bet Watsons fravær - kan meget vel måtte stå over. Jordi Gomez, hvis spiller scoret hat-trick mot Reading forrige helg, bør få fornyet tillit på offensiv midtbaneplass.

Formutvikling

It's been a topsy-turvy few weeks for Roberto Martinez's side: good wins against Reading and Tottenham have boosted spirits, but toothless displays against Bradford (in the League Cup) and West Brom provide cause for concern. With games against QPR and Norwich coming up, this could be a crucial month for Wigan.

Innbyrdes oppgjør

0-1 i det motsatte oppgjøret på Tynesyde var greit nok. Wigan mer enn gjorde opp for seg med 4-0 seieren over Newcastle på hjemmebane. Nåværende Chelsea-spiss Victor Moses var arkitekten bak seieren den gangen.

Beste Spill

Begge lagene scorer til 1.70. Magpies-forsvaret har ikke vært på sitt beste denne sesongen, noe som åpner for Wigan-scoringer.

Jordi Gomez som målscorer til 4.75. Den gode spanjolen var i dødelig form forrige helg, og er garantert lysten på å plusse på målkontoen.

Uavgjort til 3.40. Newcastles nylige form forteller oss at de ikke vil få seg lett i kveld. Uavgjort er tilsynelatende det beste spillet her.

Resultattips: Newcastle 1-1 Wigan (6.75)

Antatt Lagoppstilling