Fansens Tippetips: Newcastle v Liverpool


Kampen sett fra et Newcastle United-perspektiv: av Mark Jensen, The Mag

 
Lagnyheter

Listen over skader er fremdeles ikke helt oversiktlig. Cheik Tiote, Hatem Ben Arfa og Fabricio Coloccini er alle tilbake i trening, men hvem som eventuelt blir å finne på banen er uvisst. Jeg vil anta at Tiote returnerer til lagoppstillingen, mens Ben Arfa blir å finne på benken nok en gang. Tim Krul, Sylvain Marveaux og Davide Santon er alle definitivt ute.

 
Formutvikling

Uniteds poengdeling mot West Bromwich oppsummerte lagets form: Vi var strålende før pause, mens vi var tilsvarende elendige i andreomgangen. Å få med seg ett poeng hindret i det minste at vi noen lunde rettet opp inntrykket etter 0-3 tapet mot Sunderland. 

 
Innbyrdes oppgjør

Newcastle har ikke vunnet på Anfield i Premier League-sammenheng på nesten 20 år, og har sågar slitt med The Reds på hjemmebane. Dersom vi vinner denne kampen, blir det den tredje på rad på eget gress mot Merseyside-klubben. Sist var det to scoringer av Papiss Cisse som sørget for at alle poengene ble igjen i Nordøst.


Best bets

Sats på at Newcastle vinner til 2.95 i odds. Vi har alt å spille for, så jeg forventer at vi hever oss nå.

Sats på Uavgjort/Newcastle i markedet HT/FT til 7.50 i odds. Jeg regner med at Liverpool vil være farligst i innledningen, og at vi deretter går hen og vinner kampen.

Sats på Over 4.5 scoringer til 6.00 i odds. Jeg liker utsiktene til en åpnen og morsom fotballkamp. Altså, noe annet enn vi har vært vitne til på St James' i senere tid.

Resultattips: Newcastle 3-2 Liverpool (28.00)

Antatt Lagoppstilling

Kampen sett fra et Liverpool-perspektiv: av Antoine Zammit, Empire of the Kop

Lagnyheter

Joe Allen er ute resten sesongen, mens Fabio Borini endelig er tilbake i trening. Italiaeneren kan dermed bli å finne på benken mot Newcastle. Brendan Rodgers har derimot uttalt at vi ikke skal regne med å se angriperen i aksjon denne sesongen. Raheem Sterling kan bli å finne i lagoppstillingen, etter å ha fulgt Liverpools kamper fra sidelinja. Luis Suarez soner på sin side den første av i alt 10 kampers karantene.


Formutvikling

Liverpool ikke vunnet på de tre siste forsøkene, noe som ikke er godt nok. Everton ligger nå fire poeng foran, og det skal holde hardt å ta dem igjen med fire kamper igjen av sesongen. Seier mot Newcastle er et must dersom vi skal ha forhåpning om Europa League-spill kommende sesong. Suarez har vært i forrykende form, og blir nødvendigvis vanskelig å erstatte. Phillipe Coutinho og Daniel Sturridge har imidlertid gjort sine saker godt de siste ukene. 


Innbyrdes oppgjør

Vi har møtt Newcastle 136 ganger, hvorav vi har vunnet 75. I det motsatte oppgjøret på Anfield sørget nevnte Suarez for uavgjort etter at Cabaye hadde gitt The Magpies ledelsen.


Beste bets

Sats på Liverpool vinner til 2.35 i odds. Etter tre poengdelinger må vi få full pott her.

Sats på at Daniel Sturridge scorer til 2.70 i odds. Sturridge blir å finne på topp i Suarez' fravær. 

Sats på at Liverpool ikke slipper inn baklengs til 3.35 i odds.

Resultattips: Newcastle 0-1 Liverpool (9.25)
 
Antatt Lagoppstilling