Fansens Tippetips: Newcastle v Arsenal


Kampen sett fra et Newcastle-perspektiv: av Mark Jensen, The Mag 

Lagnyheter

Marveaux, Tiote og Steven Taylor er definitivt ute med skade, mens Santon, Sissoko, Haidara og Shola nesten garantert ikke blir å finne på banen. Ettersom Krul er ute med skade, og Elliot soner karantene, vil Steve Harper få anledning til å takke for seg etter 20 år i klubben. 

Formutvikling

En brukbar borteform har inneholdt poengdelinger mot West Ham og West Bromwich, i tillegg til seier over QPR. På eget gress har det imidlertid vært tristesse. Tapene mot Sunderland og Liverpool har inneholdt ni baklengs, uten en eneste scoring i riktig ende. 

Innbyrdes oppgjør

Fire av de seks seneste innbyrdes på St James' Park har endt med uavgjort - inkludert den uforglemmelige 4-4 kampen (0-4 ved pause). Vi skal imidlertid syv sesonger tilbake i tid for å finne forrige hjemmeseier. 

Beste Spill:

Sats på 0-0 til pause til 3.80 i odds. Arsenal-forsvaret er på sitt leieste når på bortebane, mens Newcastle ønsker å unngå en ny seksmålsfadese.

Sats på at Tiote får gult kort til 2.80i odds. Selv om Tiotes formkurve har vært nedadgående, har han beholdt evnen til å pådra seg kort.

Sats på at Ben Arfa scorer kampens første mål til 11.50 i odds. Franskmannen overtok ansvaret for straffeskytingen forrige uke, og oddsen på 11.50 er rett og slett fristende. 

Resultattips: Newcastle 0 Arsenal 0 (19.00)

Antatt Lagoppstilling


Kampen sett fra et Arsenal-perspektiv: av James McNicholas, Gunnerblog

Lagnyheter

Olivier Giroud er tilbake i aksjon etter tre kampers karantene. Han tar trolig plassen til Lukas Podolski, hvis angriper fant nettmaskene to ganger i kampen mot Wigan. På venstreback må Arsene Wenger velge mellom Nancho Monreal og Kieran Gibbs. Treneren har hatt for vane å velge spanjolen i bortekamper, selv om Gibbs er i forrykende form om dagen. Mikel Arteta blir trolig ikke å finne i strartelleveren, noe som betyr at Jack Wilshire vil få ansvaret på midtbanen. 

Formutvikling

Arsenal har gjort sine saker meget godt den seneste tiden. Vi står ubeseiret på ni Premier Leauge-kamper, og har til alt overmål vunnet de fire siste på bortebane. The Gunners er på det rene med at seier søndag vil gi dem den ettertraktede fjerdeplassen. Sågar tredjeplassen er innenfor rekkevidde.

Innbyrdes oppgjør

Arsenal knuste Newcastle 7-3 i forrige oppgjør, selv om resultatet var i overkant flatterende for Wengers mannskap. Nå som Champions League-spill ligger i potten, vil Arsenal-fansen håpe at denne kampen ikke blir fullt så nervepirrende som nevnte kamp.

Beste Spill:

Sats på Olivier Giroud som første målscorer til 6.00 i odds. Giroud er garantert lysten på å gjøre et umiddelbart godt inntrykk når han atter får tillit fra start. 

Sats på at Arsenal scorer først til 1.38 i odds. Arsenal har gjort det til en vane å komme kjapt ut av startblokka. Vi nevner tidlige scoringer i fleng i oppgjørene mot: Manchester United, QPR og Wigan. 

Sats på at Lukas Podolski scorer kampens siste mål til 6.00 i odds. Lukas Podolski vil etter alle solemerker starte kampen på benken. Dersom kan får spilleminutter, forventer jeg at han preger oppgjøret. 

Resultattips: Newcastle 1-3 Arsenal (12.00)

Antatt Lagoppstilling