Fansens tippetips: Manchester City v QPRManchester City: 1.20. Uavgjort: 6.75. QPR: 14.00.


Kampen sett fra et City-perspektiv: fra Blue Moon


Queens Park Rangers returnerer til Manchester for første gang siden den dramatiske seriefinalen i mai i lørdagens kveldskamp. Manchester City stakk som kjent av med seriemesterskapet. Rangers har vært travelt opptatt i overgangsmarkedet, og har hentet hele ni spillere. Nyervervelsene inkluderer etablerte landslagsspillere som Esteban Granero og Julio Cesar. På papiret skal QPR være i stand til å by på større motstand enn hva tilfellet var for tre måneder siden.


Vi har i likhet med gjestene gjort innkjøp i dette overgangsvinduet. Scott Sinclair, Maicon, Javi Garcia og Matija Nastasic er forsterkningene Roberto Mancini har hentet inn. Etter å ha kommet fra Anfield med ett poeng i behold forrige helg, handler alt om å fortsette den gode trenden på hjemmebane mot QPR.


Joleon Lescott, Gael Clichy og David Silva forventes alle tilbake i startoppstillingen, mens Sinclair er den eneste nykommeren som er tilgjengelig for spill.


City har virket sårbare i forsvarsleddet denne sesongen, noe som er overraskende tatt i betraktning at vi var gjerrigst bakover på banen av samtlige forrige sesong. 3-5-2 formasjonen som ble forsøkt mot Liverpool var ingen suksess, og jeg regner således med at Mancini går tilbake til den velkjente 4-2-2-2 formasjonen. Jeg forventer en åpen kamp med mange mål, hvor vi trekker det lengste strået på samme dramatiske vis som forrige gang.


Resultat-tips: City 3-2 QPR til 25.00 i odds


Beste Spill: Over 4.5 scoringer til 3.15 i odds; 1-1 til pause til 9.75; Yaya Toure som første målscorer til 8.00 i odds.

Antatt lagoppstillingKampen sett fra et QPR-perspektiv: fra Independent R's 

I denne kampen vil en rekke spillere i utelukkende kjempe om poengene, men også fortsatt plass i startelleveren.

Av alle nykommerne ser jeg mest frem til å se Esteban Granero i aksjon. Jeg mistenker likevel at manager Hughes ønsker å spare ham til Chelsea kommer til Loftus Road neste uke.

Ett poeng forrige uke ble etterfulgt av seier over Walsall i midtuke-oppgjøret. Det bør kunne være en spore til å reise seg etter julingen vi fikk mot Swansea i åpningskampen.

Det var optimisme rundt klubben i forkant av Swansea-kampen, men lufta forsvant kjapt ut av ballongen den ettermiddagen. De høye herrers ryggmargsrefleks var å kaste seg ut i overgangsmarkedet. Dersom du for noen år siden hadde fortalt meg at QPR - etter en dårlig start på sesongen - skulle gå hen å hente inn en av verdens beste keepere, og at han overtok plassen for en engelsk landslagsspiller, hadde jeg trodd du var gal. Men, det er som kjent akkurat dét som har skjedd. Vi har dyttet Robert Green ut til fordel for Brasils Julio Cesar.

Denne kampen handler om at QPR gjør sine saker respektabelt mot City; at vi forsøker å bygge videre på poenget vi allerede har. Det vi aldeles ikke har lyst til er å ta turen til Chelsea i kjølvannet av et dårlig resultat.

Det er bare et par måneder siden mai-kampen hvor vi holdt oss i Premier League, og hvor City vant seriemesterskapet. Det ble slik sett felles opptur hvor lagenes supportere klemte hverandre i gledesrus. Denne kampen vil slett ikke by på samme grad av dramatikk ettersom rammene rundt kampen er annerledes. Jeg forventer at vi kjemper kampen igjennom, men at Citys stjernegalleri vil vise seg for sterkt.

Resultat-tips: City 2-0 QPR til 7.50 i odds.

Beste Spill: Under 2.5 scoringer til 3.00 i odds; Vincent Kompany som målscorer til 7.75; Anton Ferdinand får kort til 5.50 i odds.

Antatt lagoppstilling