Fansens Tippetips: Man United v ArsenalKampen sett fra et Manchester United-perspektiv: av Chudi Onwuazor, The Busby Way.

Lagnyheter

Manchester United har ingen ferske skadeproblemer å rapportere om. Kagawa, Cidic, Smalling og Jones er alle godt plassert på sidelinjen. Smalling ville vært en solid forsterkning, men Sir Alex har uttalt at forsvareren fremdeles ikke er klar til spill.

Formutvikling

The Reds fortsetter stormløpet, og gjorde av med Chelsea på Stamford Bridge forrige helg. Seieren har garantert gitt laget bøttevis med selvtillit. Selv tapet mot Roberto Di Matteos menn i Ligacupen er i stand til å ødelegge kampmoralen. Det var jo ikke akkurat slik at Chelsea fikk fritt leide videre til neste runde i 5-4 seieren som strakk seg over ekstraomganger

Innbyrdes oppgjør

Tidligere tiders Arsenal er en saga blott, og er nå et lag United liker godt å møte. Jeg trenger sikkert ikke minne seg på fjorårets resultat i det tilsvarende oppgjøret på Old Trafford. Arsenal har kun vunnet mot United ved én anledning i løpet av de ti seneste møtene, og smakte sist tre poeng på Old Trafford for seks år siden.

Beste Spill

Sats på at Van Persie scorer kampens første mål. Denne kampen formelig roper etter en RVP-scoring, og jeg tror han stjeler søndagens overskrifter på sportssidene. 

Over 3.5 mål til 2.40. Det endte med 10 mål i fjorårets oppgjør, og United er giftige fremover og rause bakover inneværende sesong. Jeg forventer at denne kampen kommer med scoringsgaranti.

Over 1.5 scoringer i 1. omgang til 2.25. Fra å ha problemer i innledningen av kamper, har United gjort det til en vane å score tidlig.

Resultattips: Man United 3-1 Arsenal (12.50)

Antatt Lagoppstilling

Kampen sett fra et Arsenal-perspektiv: av James McNicholas, Gunnerblog.

Lagnyheter

Den eneste nyheten er at det ikke er noen nyheter. Wojciech Szcesny, Kieran Gibbs, Abou Diaby og Gervinho er fremdeles ute med skader, noe som betyr at Arsenal må stole på de samme spillerne som vant 1-0 mot QPR. Stjernene fra 7-5 seieren over Reading - som f.eks Theo Walcott - er lite trolig innventar tatt i betraktning at de spilte 120 minutter i midtuka.

Formutvikling

Arsenals seneste kamper har inneholdt tap mot Norwich, nederlag mot Schalke, knepen seier mot QPR og 0-4 etter halvtimen spilt mot Reading. Det er ikke mangel på urovekkende signaler. På den andre siden; vi kan vise til et par seiere på rappen, og et lag som er betraktelig styrket av at Bacary Sagna og Jack Wilshire er tilbake.

Innbyrdes oppgjør

Fjorårets 2-8 tap er ikke noe som forsvinner fra Arsenal-fansens minne med det første. Det er likevel viktig at spillerne har slettet harddisken, for Uniteds statistikk mot Arsenal er nemlig formidabel. Det ligger med andre ord ikke an til en enkel kamp, for den som måtte tro annet. Arsenal krysser fingrene for en prestasjon som de kan leve med. Uansett resultat.

Beste Spill

Under 2.5 scoringer til 2.30. Etter at begge lag hadde en orgasmisk utløsning med henblikk på scoringer i midtuke-kampene, forventer alle mange scoringer. Etter fjorårets fiasko vil garantert Arsenal forsøke å tette igjen bakover. Oddsen gjør det i det minste verdt et lite spill.

Arsenal HT til 3.00. Vi var fryktelig svake i førsteomgangen mot Reading. Det burde således borge for at vi starter kampen godt på Old Trafford.

Arsenal/Man United HT/FT til 42.00. Dersom du tror at United fortsetter den gode trenden med comeback, kan du vurdere at de kommer tilbake etter å ha ligget under ved pause.

Resultattips: United 2 - 1 Arsenal (8.00)

Antatt Lagoppstilling