Fansens Tippetips: Liverpool v Everton


Kampen sett fra et Liverpool-perspektiv: av Antoine Zammit, Empire of the Kop

Lagnyheter

Fabio Borini fikk sitt skadecomeback mot Newcastle, men hva var mer passende enn scoring bare sekunder etter at han kom på banen? Raheem Sterling kan være tilbake her etter et par uker på sidelinjen, mens Luis Suarez soner sin andre av i alt 10 kampers karantene. 

Formutvikling

Liverpool kunne innkassere tre poeng på St James' Park - og ikke minst et kjærkomment påfyll av selvtillit etter 6-0 seieren. The Reds har fremdeles et lønnlig håp om spill i Europacupen kommende sesong, men viktigst av alt var å legge bak seg uavgjortkampene mot West Ham, Reading og Chelsea. Phillipe Coutinho og Daniel Sturridge har vært et friskt pust for the Reds, og duoen var i utsøkt form forrige helg.

Innbyrdes oppgjør

Liverpool og Everton har møtt hverandre 198 ganger tidligere, hvorav hjemmelaget har gått seirende av banen 76 ganger. Everton kan på sin side skilte med 60 gevinster. Sesongens motsatte oppgjør endte 2-2, etter at Brendan Rodgers' menn ledet 2-0. Leon Osman og Steven Naismith scoret målene for søndagens gjester. 

Beste Spill

Sats på Daniel Sturridge som kampens første målscorer til 5.75 i odds. hSpissen var briljant mot Newcastle, og er lysten på å øke målbeholdningen ytterligere.

Sats på at Liverpool vinner til 1.90 i odds. Spillerne vil trolig være i uovertruffent humør etter forrige kamp. Vi skal ha kvalitenene til å vinne søndag.

Sats på at Steven Gerrard som målscorer til 3.60 i odds. Jeg kan se for meg at midtbanespilleren skriver seg inn i målprotokollen.

Resultattips: Liverpool 2-0 Everton (9.75)

Antatt Lagoppstilling


Kampen sett fra et Everton-perspektiv:
 av Brian Lewis, Royal Mersey Blue

Lagnyheter

David Moyes leder Everton i hva som kan være hans siste Merseyside-derby som Toffees-manager. Nå som fjerdeplassen er ute av syne, trenger blåtrøyene alle de poengene de kan få - dersom de skal ha forhåpninger om Europacup-spill kommende sesong. Tre poeng vil i tillegg bidra til at vi ender over Liverpool på tabellen for andre året på rad - noe som ikke har skjedd siden 30-tallet.

Formutvikling

Det sjokkerende tapet mot Sunderland til side; The Toffees har vært godtgående siden tapet mot Wigan i FA Cupen i februar. Vi har holdt rent bakover i seks av våre åtte seneste kamper.

Innbyrdes oppgjør

Merseyside-derbyet slutter aldri å skuffe. Møtene mellom disse lagene på Goodison var sannelig av de bedre. Liverpool tok en tidlig 2-0 ledelse, men Everton kjempet seg forbilledlig tilbake i kampen. Dette oppgjøret vil se Stephen Pienaar tilbake i lagoppstillingen, mens Luis Suarez' fravær kan tale til Evertons fordel. 

Beste Spill:

Sats på Victor Anichebe som målscorer til 4.10 i odds. Jeg kan se for meg at den kraftige angriperen kjemper seg til scoring.

Sats på utvisning til 3.20 i odds. Jeg tror vi får se minst ett rødt kort i hva som tegner til å bli et tett oppgjør.

Sats på Over 2.5 scoringer til 1.80 i odds. Jeg har ikke tro på at lagenes forsvarsrekker kommer uberørte fra denne kampen. 

Resultattips: Liverpool 1-2 Everton (14.00)

Antatt Lagoppstilling