Fansens Tippetips: Liverpool v ArsenalKampen sett fra et Liverpool-perspektiv: fra Antoine Zammit, Empire of the Kop.

De to siste Liverpool-kampene har endte med poengdeling. Vi både kunne og burde vunnet begge. Jeg er likevel fast i troen på at vi kan ta alle poengene når Arsenal kommer på besøk søndag.

Lucas Leiva er skadet, men alle våre øvrige spillere bør være tilgjengelige. Steward Downing kan få plassen på venstreback nok en gang dersom Jose Enrique ikke er 100%. Jeg tror at Brendan Rodgers akter å gi Raheem Sterling fornyet tillit fra start. Farten han bestitter vil bli viktig mot the Gunners. Daniel Agger er tilbake igjen i forsvarsrekka etter å ha sonet én kamps utestengelse for utvisningen i kampen mot West Bromwich Albion.

Joe Allen har imponert etter overgangen til Liverpool. Jeg er sikker på at han også blir å finne i startelleveren til tross for at nykommeren Nuri Sahin også er tilgjengelig. Jeg tror snarere at sistnevnte starter på benken, og heller få prøve seg utover i kampen.

Jeg kan se for meg at vi tar seieren her, og at både Luis Suarez og Raheem Sterling finner nettmaskene.

Tips: Liverpool 2-0 Arsenal

Luis Suarez som første målscorer til 5.75 i odds, 2-0 til Liverpool til 9.50, Raheem Sterling som målscorer til 4.60 i odds.


Antatt lagoppstilling:


Kampen sett fra et Arsenal-perspektiv: fra James McNicholas, Gunnerblog.

Blir dette kampen hvor det endelig løsner for Arsenal? To kamper inn i sesongen og vi har verken scoret eller sluppet inn mål. Det må da ta slutt på Anfield.

Dersom vi starter helt bakerst... Hvis Wojciech Szczesny er frisk og rask, henviser han trolig Vito Mannone til innbytterbenken. Laurent Koscielny er tilbake i troppen for første gang denne sesongen. Per Mertesackerhar gjort sine saker beundringsverdig, men mot fotrappe Suarez er den smidige franskmannen heller å foretrekke.

Lenger frem på banen finner vi angrepstrioen Cazorla, Podolski og Giroud. Trekløveret vil få ytterligere tid til å spille seg sammen, men de har hatt en solid porsjon uflaks hittil. Jeg ser for meg at de kan få noe å feire i løpet av 90 minutter.

Likevel sitter jeg med følelsen av at Liverpool går seierende ut av dette. Jeg var imponert over spillet mot Manchester City på Anfield forrige helg, og Brendan Rodgers virker å ha et langt bedre grep om form og fasong enn forgjengerne. Kanskje Liverpool lar sommersigneringen Nuri Sahin få spilleminutter. Som det vil smerte å være vitne til at han evnetuelt er med på å senke oss. Spesielt sett i lys av hvor nær vi var ved å hente ham.

Tips: Liverpool 2-1 Arsenal

Begge lagene scorer til 1.75 i odds, Olivier Giroud scorer til 3.60, Liverpool 2-1 til 8.75 i odds

Antatt Startoppstilling: