Fansens Tippetips: Chelsea v Man CityKampen sett fra et Chelsea-perspektiv: av Andy Seaby, Chelsea Daft.

Lagnyheter

John Terry og Frank Lampard er fremdeles ikke tilgjengelige for Chelsea, og vi venter på nyheter i forbindelse med Daniel Sturridge. Spissen gikk glipp av tapet mot Juventus grunnet en haseskade (hamstring), mens Rafa Benitez ellers bør kunne ha en frisk og rask tropp å velge fra.

Formutvikling

Chelseas formutvikling har ikke vært god den siste tiden, og Roman Abramovich så seg nødt til å foreta atter et trenerbytte. Chelsea har tatt to poeng av 12 mulige i Premier League-sammenheng, noe som ikke er godt nok for en gullkandidat. I Champions League har Chelsea tapt to av sine tre nyligste, og er ikke lenger herre over hvorvidt de avanserer eller ei. Vi ønsker å se en umiddelbar respons søndag.

Innbyrdes oppgjør
 
Chelsea har vunnet seks av de syv seneste innbyrdes på Stamford Bridge, hvorav fjorårets oppgjør endte 2-1. Scoringer av Raul Meireles og Frank Lampard sørget for tre poeng, etter at Mario Balotelli hadde gitt City føringen. Manchester City er den eneste klubben som fremdeles står ubeseiret i serien. Det samme var tilfellet i fjorårssesongen, og vi husker alle hva som skjedde til slutt.
 
Beste Spill

Sats på at Chelsea vinner til 2.55. Jeg kan se for oss at vi får sesongen tilbake på riktig spor med en seier over City.

Under 1.5 scoringer til 4.60. Ingen av lagene ønsker å tape denne kampen. Det kan meget vel bli en jevnspilt affære.

Sats på Fernando Torres som første målscorer 8.00. Rafa er tilbake igjen, og ønsker garantert å få Torres til å score. Spanjolen har på alle måter noe å bevise.

Resultattips: Chelsea 1-0 Man City (10.00)

Antatt Lagoppstilling

Kampen sett fra et Manchester City-perspektiv: av Ric Turner, BlueMoonMCFC.

Lagnyheter

Kaptein Vincent Kompany pådro seg en skade i uavgjort-kampen mot Real Madrid. Gael Clichy og Mario Balotelli er også tvilsomme, mens Micah Richards og Jack Rodwell fremdeles er ute med skadeproblemer. Carlos Tevez og Gareth Barry er begge aktuelle for en plass i startelleveren, etter at de måtte følge oppgjøret mot Real fra benkeplass.

Formutvikling

City er i ferd med å finne tilbake til formen i den hjemlige serien. Seks seiere på sine syv seneste er godt driv, noe 5-0 over Aston Villa var en god illustrasjon på - om enn noe flatterende. Roberto Mancini kunne sikkert smile fornøyd etter at laget holdt rent bakover nok en gang, mens laget satte inn sjansene i andre enden. Selv om prestasjonene i Champions League ikke har vært all verden å skrive hjem om, er 1-1 mot Real Madrid ikke svakt i seg selv. Spillet i andreomgangen bør være egnet til å heve selvtilliten flere hakk.

Innbyrdes oppgjør

Statistikken på Stamford Bridge har ikke vært spesielt god, selv om vi hadde uflaks som tapte der forrige sesong. En åpenbar straffesituasjon ble oversett på stillingen 1-0. Vi vant 4-2 i Vest-London i 2010, og slo Chelsea komfortabelt i inneværende sesongs Community Shield. Se opp for "Ny-trener-effekten", selv om det er Rafa Benitez vi snakker om.

Beste Spill

Sats på uavgjort til 3.50. Ingen av lagene ønsker å tape denne kampen, og uavgjort er således det mest trolig utfallet. .

Sats på Under 2.5 scoringer til 2.30. Jeg kan se for meg en tøff og jevnspilt affære.

Sats på Sergio Aguero som målscorer til 2.80. Aguero har notert seg for fem mål på sine fire seneste. Det burde bety at han er på vei tilbake til toppformen.

Resultattips: Chelsea 1-1 Man City (7.50)

Antatt Lagoppstilling