Fansens Tippetips: Aston Villa v ReadingKampen sett fra et Aston Villa perspektiv: av David Grimble, Up The Villa.

Lagnyheter

Ron Vlaar hinket av banen i uavgjortkampen mot Arsenal. Smellen han pådro seg i låret kan kjapt bety at han går glipp av kampen mot Reading. Dersom han må stå over, forventer jeg at Matt Lowton flyttes fra høyreback inn i midten av forsvarsfireren. Det burde også ligge an til at Eric Lichaj (med sin historiske bart) er tilbake i startelleveren. Ting ser ikke så lyst ut for Darren Bent: Han var ikke å finne i troppen sist, til tross for at han er frisk og rask. Da Paul Lambert ble konfrontert med situasjonen, svarte han enkelt: "Det er mitt valg". Bli ikke overrasket dersom han blir solgt i januar.

Formutvikling

Poenget fra kampen mot Arsenal kan vise seg utrolig viktig. Forhåpentlig vis fungerer resultatet som en stor vitamininnsprøytning før oppgjøret mot Reading. Jeg hater å trekke klisjéene opp av hatten allerede i november, men dette er en kamp som må vinnes. Det er kamper som dette som avgjør hvor på tabellen vi havner. Vi var kanskje det beste laget mot Gunners, så det hadde vært fint å se at vi kan ta alle tre poengene mot the Royals.

Innbyrdes oppgjør

Det er noen år siden sist vi møtte Reading i seriespill. men vi kan vise til tre seiere i løpet av fire kamper i toppdivisjonen. Vi møtte Reading i en minneverdig kamp i FA Cupen for noen år siden. Vi lå under 0-2 ved pause, men vant 4-2. Forhåpentlig vis fortsetter den gode trenden mot et lag vi normalt gjør det godt mot.

Beste Spill

Sats på uavgjort/Aston Villa i markedet for HT/FT til 5.25. Vi starter normalt kampene bra. Vi hadde faktisk ligget på femteplass i serien dersom kampene var over etter 45 minutter. Jeg ser for meg en jevnspilt affære i førsteomgangen, mens vi drar det hele i land etter hvilen.

Sats på Gabriel Agbonlahor som kampen første målscorer til 7.25. Han bør strengt tatt score mer, og det hadde vært hyggelig dersom han kunne sette i gang mot Reading. Farten hans kan skape problemer for noen og enhver... han må bare finne nettmaskene oftere.

Sats på Nicky Shorey som målscorer til 17.00. Jeg tror på fotball-karma. Det hadde i så fall ikke vært en overraskelse dersom Shorey evnet å score mot sin gamle arbeidsgiver. Han har en god venstrefot, og om ikke annet er han priset raust.
 
Resultattips: Aston Villa 1–0 Reading (8.75)

Antatt Lagoppstilling


Kampen sett fra et Reading-perspektiv
: av Dan Wimbush, The Tilehurst End.

Lagnyheter

Måten vi fremsto på i oppgjøret mot Wigan gir Brian McDermott grønt lys til å gjøre omfattende endringer i startelleveren. Vi forventer i alle fall at det vil bli foretatt rokeringer i forsvarsfireren. Kaspars Gorkss ligger an til å miste plassen, mens Chris Gunter har all mulig grunn til å være bekymret. Jam Karacan, Alex McCarthy, Danny Guthrie og Jimmy Kebe er alle tilbake i trening, selv om spill tirsdag er lite trolig.

Formutvikling

Det har vært noen berg-og-dalbaneaktig siste uker for Reading: Vi sikret oss sesongens første seier mot Everton, bare for å prestere langt under par mot Wigan. Selv om tapet var av den skuffende sorten, har vi likevel ikke tapt mer enn to ganger på de syv seneste kampene - hvorav begge nederlagene har vært med ett måls margin. Mens tabellposisjonen vår er nokså bekymringsverdig, er det likevel grunn til optimisme.

Innbyrdes oppgjør

Vi har aldri hatt hellet med oss på Villa Park. Vi har tapt begge de siste Premier League-kampene, i tillegg til en Ligacup-kamp for om lag ti år siden. Nylige resultater gir oss heller ikke mye grunn til å tro på tre poeng.

Beste Spill

Sats på at begge lagene scorer til 1.65. De fleste av Readings kamper har inneholdt rikelig med scoringer denne sesongen. I så måte et dette min "bankers".

Sats på Reading/Villa i markedet for HT/FT til 25.00. Reading har hatt for vane å la ledelsen glipp, noe som gjør dette til et aktuelt spill.

Sats på uavgjort til 3.40. Forhåpentlig vis kan vi slå tilbake etter tapet på DW Stadium. Jeg tror like fullt at vi vil slite mot et Villa-lag som desperat trenger alle poengene. Uavgjort kan kjapt bli utfallet her.

Score prediction: Aston Villa 2-2 Reading (14.00)

Antatt Lagoppstilling