Tippetips: Cardiff City vs Barnsley


Cardiff City 1.65, uavgjort 3.80, Barnsley 5.00

Malky Mackays Cardiff City styrer mot opprykk. Waliserne har fem poeng ned til Hull på andreplass, og evnet 0-0 mot opprykkskandidat Watford i helgen. The Red Dragons kunne så visst ikke by på festfotball i møtet med Gianfranco Zolas mannskap, men sikret i det minste lagets 16. seriekamp uten baklengs denne sesongen. At gjestene ikke scorer tirsdag er priset til 2.40 i odds.

Spørsmålet er hvor mange mål hjemmelaget kan regne med å score selv. Den tidligere Manchester United-spissen, Fraizer Campbell blir ikke å finne i startelleveren. Etter overgangen fra Sunderland har angriperen notert seg for seks fulltreffere på 11 kamper. Formen på de 10 seneste i the Championship er 4-2-4 og 13:10 i målforskjell er ikke overbevisende. En ny 0-0 for Cardiff kan ligge i kortene, og betaler i så fall 12.50 i odds.

Barnsley har gjort det svært så godt etter at de kvittet seg med frittalende Keith Hill og ansatte David Flitcroft som ny manager. Det betyr absolutt ikke at laget er utenfor fare – The Tykes ligger nemlig ikke mer enn ett fattig poeng over nedrykksstreken. Yorkshire-laget har habile 2-2-2 på sine seks siste på bortebane, og kan vise til seiere over både Middlesbrough og Blackpool i samme periode. Barnsley-seier er tilgjengelig til 5.00 odds.

I likhet med hjemmelaget, må gjestene muligens klare seg uten en av sine nøkkelspillere. Angriperen Kelvin Etuhu pådro seg en smell i lørdagens 0-0 mot Crystal Palace, og sjekkes før kampstart.

Barnsley har kun tapt én av sine fem nyligste i serien, og er på desperat poengjakt. Ett poeng i Wales’ hovedstad synes ikke som en uoverkommelig oppgave.

Beste Spill:

Sats på uavgjort til 3.80 i odds

Sats på 0-0 og 1-0 til 12.50 og 7.25 henholdsvis