Superligaen, Tippetips: Viborg og Randers møtes igjen!


Viborg FF 2.75 Uavgjort 3.40 Randers FC 2.40 (Avspark, søndag 14:00)


Det ble på alle måter drama, da Viborg møtte Randers FC 20. juli i sin første Superliga-kamp etter opprykket. To ganger havnet det nedrykkstippede hjemmelaget bakpå, men maktet ved begge anledninger å utligne Hestenes ledelse. To minutter før full tid sørget Ousmane Sarr for kampens siste mål, og dermed 2-2.

De to jyske klubbene har siden holdt seg noen lunde jevnt på tabellen. I forkant av vårsesongens første kamp, er det kun to poeng som skiller RFC på femte - og VFF på niendeplassen. 

På Viborg Stadion har det historisk sett vært tett mellom disse lagene i Superliga-sammenheng: Klubbene har møtt hverandre seks ganger, hvorav oppgjørene har fordelt seg perfekt med 2-2-2. Hva med scoringer? Jo, like jevnt med 8:8.

Hjemmelagets nye trener, Auri Skarbalius, kan glede seg over prestasjonene i den siste treningskampen; 3-0 vant VFF med over bunnlaget SønderjyskE på eget gress. 

RFC kan i likhet med vertene ta fatt på siste del av sesongen med selvtillit, etter at de spilte 2-2 mot Superligaens lederlag - FC Midtjylland. Riktignok rotet Hestene bort en 2-0 ledelse, men oppvisningen i førsteomgangen er noe å ta med seg inn i oppgjøret mot Viborg. 

Sett i lys av at Colin Todd og RFC har gjort det til sin spesialitet å spille uavgjort på bortebane (halvparten av de lyseblås kamper har endt med poengdeling når på reisefot), er det mye som peker i retning av Uavgjort til småpene 3.40 i odds. 

Ingen av klubbene har suspensjoner å stri med. 

Beste Spill:

Sats på at kampen ender uavgjort til 3.40 i odds