Superligaen, Tippetips: Vestsjælland vs Brøndby


FC Vestsjælland 3.35 Uavgjort 3.35 Brøndby 2.15 (Avspark, mandag 19.00)

FC Vestsjælland ønsker Brøndby velkommen til hjemmebanen i Slagelse for første gang i klubbens korte historie. Oppgjøret setter samtidig punktum for den 14. runden i Superligaen. 

Ove Pedersens FCV har vært ujevne i prestasjonene, og befinner seg på niendeplass i forkant av mandagens kamp. Fasiten på de fem nyligste kampene er 1-1-3.

Gjestene fra Køvenhavn har på sin side ikke tapt noen av sine seks seneste i seriesammenheng. Det er imidlertid verdt å merke seg at de blågule heller ikke har vunnet på de tre siste, noe som forklarer den svake tabellposisjonen - 10.plass. 

Thomas Franks gutter har kun funnet veien til nettmaskene ved én anledning i de samme tre kampene, mens FCV på sin side har sluppet inn 12 baklengs på nevnte fem oppgjør. Det skulle således forbause oss dersom gjestene ikke skulle komme til målsjanser i Slagelse. 

Brøndby har kun gått seirende av banen - når på fremmed gress - én gang denne sesongen. De har derimot for vane å være innblandet i målrike oppgjør (sett bort ifra de to seneste). I snitt ender BIFs bortekamper med tre scoringer. Over 2.5 scoringer kan handles til 2.10 i odds. 

Disse lagene har kun møtt hverandre én gang tidligere - i første serierunde, da kampen endte 1-1 på Brøndby Stadion. Uavgjort er således nærliggende også mandag, når lagene med flest poengdelinger møtes. 

Hjemmelaget må klare seg uten suspenderte Oliver Lund, mens gjestene mangler profilene Simon Makienok og Thomas Kahlenberg. 

Beste Spill:

Sats på Uavgjort til 3.35 i odds