Superligaen, tippetips: Sønderjyske vs FC Vestsjælland


Sønderjyske 1.90, Uavgjort 3.35, FC Vestsjælland 4.20

På papiret er det to jevnbyrdige motstandere som møtes mandag kveld. Både Sønderjyske og FC Vestsjælland står med 1-1-1 etter de tre innledende kampene, mens kun én scoring skiller lagene i favør av hjemmelaget. 

Sønderjyske har imidlertid ikke tapt på sine fem seneste hjemme i Hadersevl, mens Superliga-nykommerne fra Slagelse ennå ikke har knepet sin første borteseier. Ove Pedersens gutter har riktignok kun spilt én kamp på bortebane foreløpig (1-1 i sesongåpningen mot Brøndby). Det bør likevel ikke komme som noen overraskelse at det rutinerte hjemmelaget er favoritter foran egne fans mandag. 

Selvtilliten synes ikke å være mangelvare i Sønderjyskes tropp. Klubbens 19-årige talent, Andreas Oggesen, hvis spiller fikk sin toppserie-debut i 2011/2012-sesongen, hadde følgende å si:

"Jeg tror vi vinner kampen med sifrene 2-0. Vi har levert gode prestasjoner i de tre første kampene, noe som gir meg grunn til å tro at vi kan fortsette den gode trenden mandag kveld. Vi bør kunne stå imot FC Vestsjællands giftige dødballer, noe som bør lede til at vi vinner kampen". Oggesen har til alt overmål et frekt spilltips å komme med:

"Jeg har tro på Kenneth Fabricius (som målscorer). Han har vært nære på i sesongens første kamper, og det er kun et tidsspørsmål før han får hull på byllen". 

Kenneth Fabricius fant ikke nettmaskene i hele fjorårssesongen, og har heller ikke skrevet seg inn i målprotokollen i år. Fabricius er priset til 6.75 i odds som første målscorer mandag. 

I likhet med Oggesen tror vi at hjemmelaget tar alle poengene. Det blir ikke lett mot et solid Vestsjælland, men Sønderjyske skal normalt gå seirende ut her. Hjemmelaget må klare seg uten Ayoub Sørensen og Tommy Bechmann. Ingen av mandagens motstandere har karantener å stri med. 

Beste Spill:

Sats på at Sønderjyske vinner til 1.90 i odds