Superligaen, Tippetips: Randers vs Aalborg


Randers 3.15, Uavgjort 3.40, Aalborg 2.20

Den gamle Derby County-spilleren Colin Todd ledet ”De Blå Hestene” til en sterk tredjeplass i fjorårets Superliga, mens det i år har gått noe tregere. Det er imidlertid verdt å merke seg at til tross for en foreløpig 10.plass, kan Randers klatre helt opp på tredjeplass med full pott mandag.

Randers slo SønderjyskeE 3-1 i forrige kamp, noe som var viktig etter fem kamper uten gevinst. Fabricius og Schwartz ble tungen på vektskåla med sine scoringer før og etter hvilen henholdsvis. Angriper Ronnie Schwartz har notert seg for åtte fulltreffere denne sesongen, og er priset til 7.00 i odds som kampens første målscorer.

Trener Todd må klare seg uten suspenderte Jonas Borring. Lasse Riise og Djibi Fall er definitivt ute med skade, mens den gamle Stabæk-spilleren Christian Keller er tvilsom.

Gjestene AaB vant også i forrige runde, med 1-0 hjemme mot Nordjyske Arena. Det var Kent Nielsen & Co sin tredje seier på rappen. Aalborg har i det hele tatt hatt en solid høstsesong, og kan klatre helt opp i rygg på serieleder Midtjylland med tre poeng mandag. Borteseier kan handles til 2.20 i odds.

AaB går inn i dette oppgjøret med et lønnlig håp om å få både Augustinussen og Würtz tilbake fra skade.

Mens Randers gjorde Auto C Park til et tilnærmet fort forrige sesong (10-2-4) viser fasiten foreløpig kun to seiere på eget gress. Nå er heller ikke AaB all verdens når på bortebane (2-0-4), men skal ha kapasitet til å ta med seg poeng hjem til Nordjylland.

Beste Spill:

Sats på Seier/Uavgjort til AaB i markedet Dobbelsjansen til 1.34 i odds

Sats på 0-1 og 1-2 til 8.50 og 9.50 i odds