Superligaen, tippetips: OB sniker seg til alle poengene mot Sønderjyske


OB 2.00, uavgjort 3.45, Sønderjyske 3.50 (avspark søndag kl 14:00)

Dette kan vise seg å være skjebnesvangre tider for OB-trener Troels Bech. Parallelt med å nevnes som kandidat til landslagsjobben, har han måtte tåle kritikk for svake resultater i den tradisjonsrike Fyn-klubben. Kort fortalt: De Stribede samler ikke på 10.plasser. Èn seier i vårsesongen ble fasiten. Dersom Fyns fotball-lokomotiv befinner seg like langt ned på tabellen når vinterkulda setter inn, bør det ikke komme som noen overraskelse om Bech må gå. 

Før vi kommer så langt, skal OB få muligheten til å vise hva de kan. I søndagens fremskutte oppgjør ønsker fynboerne Sønderjyske velkommen til Odense. Gjestene kommer med ambisjoner om å stjele poeng med seg tilbake over Lillebælt. Forrige gang disse klubbene møttes, knuste Lars Søndergaards gutter Odense-klubben med sifrene 4-1. Det samme resultatet betaler 30.00 i odds nå, tre måneder senere

Fullt så ille tror vi derimot ikke at det kommer til å gå for hjemmelaget. Det hører også med til historien at OB i de fire foregående innbyrdes har vunnet tre, og spilt én uavgjort. Målforskjellen er i tillegg solide 12:2. Èn av spillerne som kommer til å spille en sentral rolle i OB-laget, er Krisztian Vadocz:

"Vi har forberedt oss lenge og vel til den første kampen, og sesongen som sådag. Det har vært vanskeligere enn vi forventet, så nå ser vi frem til åpningskampen søndag. Det er tross alt hjemmekamp, noe som gir oss mulighet til å slå an tonen for resten av sesongen. Nå som vi står foran sesongdebuten kan vi ikke tillate oss å slappe av. Det blir uansett ikke et problem ettersom vi gleder oss voldsomt til å sparke i gang sesongen", uttalte den ungarske playmakeren til klubbens offisielle nettsted. 

Det er fristende å sette pengene på uavgjort til 3.45. Vi holder likevel en knapp på OB - som har vunnet 12 av i alt 21 innbyrdes oppgjør mot Sønderjyske. Det ligger på ingen måte an til et pent oppgjør, men OB møter her et Sønderjyske som lider under at de har solgt profiler som Lasse Vibe og Eyjolfur Hedinsson.

Hjemmelaget må klare seg uten de skadede angrepsspilleren Rasmus Falk og Morten Skoubo. Espen Ruud og Bashkim Kadrii er i tillegg ute med karantene. 

Beste Spill:

Sats på at OB vinner til 2.00 i odds