Superligaen, tippetips: FC Midtjylland vs FC Vestsjælland


FC Midtjylland 1.55, Uavgjort 3.75, FC Vestsjælland 6.50 (Avspark mandag 19:00)

Mandag kveld møtes to klubber som på hvert sitt vis skal reise kjerringa. Mens hjemmelaget FC Midtjylland har spilt uavgjort i to strake kamper, har gjestene FCV tapte de to seneste mot Esbjerg og Viborg henholdsvis. 

Ulvene fra Midtjylland ligger likevel fremdeles klart i tet i Superligaen, og kan med favorittseier i mandagskampen ytterligere trygge avstanden ned til Aalborg på andreplassen. Sistnevnte vil i såfall befinne seg syv poeng bak Midtjylland. 

De RødSorte midtjyderne har ennå ikke smakt nederlag denne sesongen. Spesielt på eget gress har laget vært dyktige, hvor de har fått med seg fire seiere av fem mulige. FCM har til alt overmål ikke sluppet inn mer enn fire baklengs i Herning. Hjemmelaget kan skryte av å ha seriens klart beste forsvar. 

"Vi er lystne på å finne tilbake til vinnerformelen igjen. Etter en god treningsuke er vi klare til dyst mot Vestsjælland. Det råder en god stemning i troppen, samt at det stadig blir bedre med henblikk på skadesituasjonen. Det merkes ikke minst på at konkurransen om plassene aldri har vært hardere enn den er i øyeblikket", uttaler FCMs trener, Glen Riddersholm, til klubbens nettsted.

"Vestsjælland er en atypisk nykommer i den forstand at laget er godt balansert og sammensatt, og har vært kapable til å kjempe på likefot med de andre i serien. Ser man nærmere på Vestsjællands bortestatistikk, er det bare å ta hatten av. At klubben har selvinnsikt er tydelig, noe som kommer tydelig frem av den dyktige Ove Pedersens retorikk". 

FCV har evnet 3-4-3 på hittil, mens de kun har tapt en eneste kamp på bortebane denne sesongen (1-3-1). Fire scoringer i løpet av fem borteoppgjør forteller sitt tydelige språk om et lag hvor disiplin og forsvar står i fokus. 

Vi tror derimot ikke at dét er nok mot et FCM som både ønsker og skal ta full pott her. Angrepsduoen Morten "Duncan" Rasmussen og Sylvester Igboun vil gjøre sitt til å skape problemer for gjestenes bakre rekker. Vestsjælland har heller ikke et angrep som skal være i stand til å sikre poeng i Midtjylland. 

Ingen av disse lagene har spillere som er ute med karantene. 

Beste Spill:

Sats på at FCM vinner til 1.55 i odds