Superettan, tippetips: IFK Värnamo vs Hammarby


IFK Värnamo 4.25, uavgjort 3.25, Hammarby 1.85

Hammarby ser ut til å ha gitt opp forhåpningene om spill i Allsvenskan kommende sesong. Mandag kveld venter Värnamo - hvis klubb har mulighet til å klatre bort fra kvalifiseringsplassen med full pott. 

Det er i det hele tatt mørke skyer i Hammarby-horisonten. For fjerde året på rad er man nødt til å skue mot neste sesong med henblikk på å rykke opp til Allsvenskan igjen. 17 kamper inn i sesongen har laget 10 poeng opp til kvalikplassen. Mandag venter som nevnt Värnamo, som skapte problemer da lagene møttes i det omvendte oppgjøret. 

IFK Värnamo befinner seg på 13.plass på tabellen, med to små poeng opp til Östersund og Landskrona på trygg tabellgrunn. Seier mot Hammarby betyr at laget tar seg forbi minst Östersund, som står med en kamp mer spilt. 

Värnamo har egentlig gjort sine saker svært så godt den siste tiden, dersom vi ser bort ifra 0-5 mot Örebro på hjemmebane. Etter den tid har Alhaji Kamara kommet fra Djurgården for å sørge for sårt tiltrengt fart i angrepet. Før tapet mot Örebro stod hjemmelaget med kun ett tap på sine syv seneste kamper - hvorav fire trepoengere. 

Hammarby vant med sin nye trener med sifrene 3-0 borte mot Órgryte, bare for å tape mot Ljungskile i det påfølgende oppgjøret. At Hammarby fortsatt har problemer er åpenbart, men de har sluppet inn kun 11 baklengs denne sesongen. Utfordringen ligger nemlig fremover på banen. 

Värnamo blir en hard nøtt å knekke for favorittene Hammarby. 

Beste Spill:

Sats på Hammarby til 1.85 i odds