Superettan, tippetips: GIF Sundsvall vs Örebro


GIF Sundsvall 2.40, uavgjort 3.20, Örebro 2.85

Mange snakker allerede om at mandagens Superettan-kamp er en fremskutt seriefinale. Órebro leder serien foran Falkenberg med sine 39 poeng, mens GIF Sundsvall følger fem poeng bak i forkant av dagens batalje. 

Órebro var tilbake til sitt sedvanlige jeg etter tapet mot Jönköpings Södra. I kjølvannet av nederlaget, gjorde de av med IFK Värnamo med sifrene 6-0, før de fikk revansje mot selvsamme Jönköpings Södra med 3-1. Nyervervelsene Tobias Nilsson og Ayanda Nkili har utviklet et meget godt samarbeid på midtbanen.

Sundsvall har hatt lett for å score den siste tiden i Superettan. I juni vant de 3-2 mot Landskrona, og har spilt 4-4 og 3-3 mot GAIS, før 4-1 seieren borte mot Jönköpings Södra. Klubbens nyeste kjøp - Pontus Engblom - er med i troppen, og får trolig sin debut her. Granit Buzuku og Runar Mar Sigurjonson er derimot ute med skader. 

Begge lagene tar sikte på spill i Allsvenskan kommende sesong. For Sundsvalls del handler det om å ikke rote bort den gode tabellposisjonen nå. Degerfors ligger nemlig a poeng på fjerdeplass. Sistnevnte møter et lag vi allerede har nevnt noen ganger nå - Jönköpings Södra - noe som gjør full pott ytterligere viktig for Sundsvall. 

Vi kan se frem til et spennende oppgjør mellom to lag i god form. Örebro har kun to tap på fremmed gress denne sesongen, 3-3-2 totalt. Sundsvall står med 4-2-2 foran egne fans. 

Beste Spill:

Sats på uavgjort til 3.20 i odds