Super Lig, Tippetips: Genclerbirligi vs Besiktas


Genclerbirligi 3.30, Uavgjort 3.40, Besiktas 2.05

Det står to kamper på den tyrkiske Super Lig-menyen fredag. Vi ser nærmere på oppgjøret som finner sted i hovedstaden Ankara mellom Genclerbirligi og Besiktas.

Hjemmelaget går inn i oppgjøret etter 3-2 seier over Antalyaspor sist. Ikke ueffent for et lag som hadde to tap og to poengdelinger fra seriespillet – samt Cup-exit på de fem seneste. På eget gress viser statistikken 3-2-3 for Genclerbirligi denne sesongen. De må imidlertid klare seg uten forsvarerne Kurtulus og Tomic, i tillegg til midtbanespiller Smjlianic. Den unge teknikeren Özdilek er derimot klar til dyst.

Gjestene har lagt større problemer å stri med enn vertene – i alle fall hva angår skadesituasjonen. Koybasi, Toraman, Suzen, Ramon, Hutchinson, Özyakup, Tore, Eneramo og Sismanoglu er enten ute med skade eller suspendert. Nesten halvparten av startoppstillingen fra seieren mot Elazigspor er dermed fraværende. Gevinsten var for øvrig Besiktas’ første på fire forsøk.

Forrige sesongs tilsvarende endte 1-1. Besiktas befinner seg 11 poeng over vertene, og burde således være favoritter. Ikke slik når vi tar alle fraværene med i beregningen. Vi går for uavgjort!

Beste Spill:

Sats på Uavgjort til 3.40 i odds