Spuerettan, tippetips: Hammarby vs Örgryte


Hammarby 1.45, uavgjort 4.00, Örgryte 7.25

Sesongen har utviklet seg helt annerledes enn hva Hammarby hadde håpet på. Etter halvspilt serie, befinner Stockholmsklubben seg på syvendeplass i Superettan, med 13 poeng opp til tabelltoppen Örebro. Lørdag spiller de på en ny arena. Kan det være redningen? Hjemmeseier er uansett priset til 1.45 i odds

Hammarby har ikke overbevist noen denne sesongen. Ambisjonene om en kjapp retur til Allsvenskan ser dermed ut å måtte utsettes i minst ytterligere ett år. Resultatene har vært nedslående, og med 12 scoringer er det de to bunnlagene som kan vise til færre fulltreffere. 

Hjemmelaget har derimot gjort sine saker meget godt defensivt. Hittil har Bajen kun sluppet inn mer enn én baklengs (2-2 mot Varberg) ved en anledning. Med ti innslupne mål, er dermed de grønnhvite nest best i serien, og kun slått av Örebro (7). Som vi allerede har vært inne på, er det fremover på banen det skorter. For Hammarbys del må vi derfor håpe at sommerpausen og nytt stadion kan være to forløsende faktorer. Laget møter nå Örgryte to ganger, noe vi få kalle en god mulighet til å få fart på skuta. 

Örgryte befinner seg tredje nederst, med ett fattig poeng ned til nest-jumbo Värnamo. For gjestene er lørdagens kamp naturlig nok viktig, tatt i betraktning hvor jevnt det er mellom bunnlagene i Superettan. Tre poeng vil avhjelpe situasjonen enormt. Dersom resultatene ellers skulle gå veien, vil klubben kunne klatre helt opp på delt ellevteplass. Borteseier er tilgjengelig til 7.25 i odds

Gøteborg-klubben avsluttet vel og merke med ett poeng i løpet av sine tre siste kamper før pausen, selv om de kan gjøre sine saker godt mot antatt bedre motstand. Örgryte spilte uavgjort mot både Degerfors og Sundsvall, mens det ble knepent tap mot GAIS.

Med tanke på hvordan Hammarbys kamper pleier å forløpe, bør vi kunne forvente få scoringer her. Hjemmelaget er naturligvis skyhøye favoritter - noe oddsen på 1.45 bekrefter. Mer interessant er det uansett å se på Under 2.5 scoringer til 1.90 i odds.

Beste Spill:

Sats på Under 2.5 scoringer til 1.90 i odds