Serie B, Tippetips: Juve Stabia vs Palermo


Juve Stabia 3.70, Uavgjort 3.20, Palermo 2.00

Mandagens oppgjør setter punktum for den 28. runden i Serie B. Og for en kamp vi kan ha i vente. Palermo er divisjonens lederlag, og kan øke avstanden ned til Empoli og Latina til syv og åtte poeng henholdsvis. Sicilianerne møter imidlertid et hjemmelag – Juve Stabia – i desperat poengnød. Le Vespe er desidert tabelljumbo, med 10 poeng opp til Reggina og trygg grunn (om ikke annet, playoff).

Vertene er hentet Piero Braglia tilbake som trener, etter at Fulvio Pea fikk fyken. Det endrer likevel ikke det faktum at Juve Stabia kun har vunnet én av sine 20 seneste kamper (2-1 hjemme mot Pescara), og nærmer seg Lega Pro med ekspressfart. På hjemmebane viser statistikken 1-5-7, mens trener Braglia i tillegg har skadeproblemer å stri med – spesielt i forsvaret. Vi kan således forvente at hjemmelaget stiller i en nokså eksperimentell formasjon.

Palermo går inn i denne kampen som ubeseiret på sin seks seneste (3-3-0), men har i likhet med Vepsene problemer på personellsiden. Angriper Hernandez blir ikke å se i aksjon mandag grunnet skade, mens Lafferty er suspendert. Duoen erstattes av Dybala og enten Troianiello eller Vazquez. Belotti er tilbake i trening, men starter trolig på benken. Palermo har vært stødige på fremmed gress denne sesongen, og kan vise til 5-5-3 hittil.

Sett i lys av at det skiller 35 poeng mellom disse lagene, og Juve Stabias problemer, er det overraskende å registrere at gjestene er priset til 2.00 i odds for seier. Den som har satt oddsen har kanskje i overkant vektlagt Palermos skadefravær, samt at kampen finner sted på kunstgress. Men, det er likevel ikke nok til å maskere kvalitetsforskjellen disse klubbene imellom. Borteseier!

Beste Spill:

Sats på Palermo til 2.00 i odds