Serie B, tippetips: Crotone vs Reggina


Crotone 2.15 Uavgjort 3.20 Reggina 3.30 (Avspark mandag 20:30)

Calabrien-derbyet mellem Crotone og Reggina setter punktum for helgens serierunde i Serie B. Vertene har ikke vunnet dette oppgjøret siden 1976, men er i øyeblikket bedre stilt enn Reggina, hvis klubb vil havne i en real krise med nok et tap. 

Lagnyheter

Crotone kommer fra tap mot Cittadella, selv om Dragos gutter har levert ypperlig spill den siste tiden. Treneren har enkelte skadeproblemer å stri med, og stiller i en 4-3-3 formasjon med Criestig på midtbanen og en offensiv trio bestående av Bernardesch, Pettinari og Bidaoui.

Atzori er på det rene med at det allerede brenner et blått lys for jobben hans. Reggina-manageren kan likevel plukke startelleveren fra en skadefri tropp. Di Michele blir tillagt et stort ansvar offensivt, hvor han får støtte fra Garardi. Sistnevnte fant nettmaskene mellom disse lagene i Coppa Italia i august, da Reggina gikk seirende ut med 1-0. 

Formutvikling

Drago & Co skal først og fremst forsøke å styre unna nedrykk denne sesongen, og virker å være på god vei til å oppfylle målsetningene. På eget gress står Crotone med 2-0-1 denne sesongen. 

Reggina gikk på sin side inn i denne sesongen med opprykk for øye. De mørkerøde ligger imidlertid nærmere degradering enn opprykksfest for øyeblikket. Atzoris mannskap tapte seneste 0-1 mot Capri, og har fremdeles til gode å vinne på bortebane (0-1-2). 

Innbyrdes Oppgjør

Crotone legger alt inn på å sikre seg full pott i dette lenge etterlengtede derbyet. I løpet av de 10 seneste innbyrdes i Serie B har syv kamper end uavgjort, mens Reggina har gått seirende ut ved tre anledninger.

Vurdering

Hjemmelaget er priset som favoritter med 2.15 i odds for seier, mens Reggina er tilgjengelig til 3.30. Poengdeling, som basert på statistikken burde være høyaktuell, kan handles til 3.20 ganger innsatsen. Reggina har kun ett eneste mål å vise til på bortebane i årets Serie B, og at Crotone holder rent bakover er følgelig priset til 2.65 i odds. 

Beste Spill:

Sats på Crotone til 2.15 i odds

Sats på at Crotone vinner uten å slippe inn baklengs til 3.55 i odds