Serie B, Tippetips: Carpi vs Novara


Carpi 2.70, uavgjort 3.10, Novara 2.55

...Vi skal imidlertid ikke til øya på Italias vestkyst, men snarere til den nordlige regionen Emilia-Romagna, og nærmere bestemt provinsen Modena.

Carpi befinner seg i Serie B, noe klubben aldri tidligere har gjort tidligere. Daværende trener Luigi De Canio førte riktignok klubben til play-off finalen i Serie C i 1997, da hvittrøyene tapte mot Monza. Men, å svinge seg mot lag Siena, Palermo og Brescia er andre – og uvante – boller.

Hjemmelaget befinner seg farlig til på 19.plass, men har imidlertid spilt to kamper mindre enn de fleste lagene i divisjonen. 2-1-4 er kanskje ikke så mye å skrive hjem om, men begge gevinstene har kommet på fremmed gress. 2-0 mot Spezia og 1-0 over Reggina beviser at Stefano Vecchis mannskap tross alt ikke er helt sjanseløse. Hjemme på Stadio Sandro Cabassi har det kun blitt ett poeng denne sesongen – etter 0-0 mot gamleklubben til Roberto Baggio, Brescia. Hjemmeseier mandag er tilgjengelig til 2.70 i odds.

Gjestene har ikke en utmattende reisevei når de tar turen fra Piedmont – om lag to timer unna. Alfredo Agliettis gutter er derimot godt bevandret i denne divisjonen, og var til alt overmål innblandet i fjorårets play-off spill forrige sesong (5.plass). Vi må nesten koste på oss å legge til at Novara faktisk spilte i Serie A så sent som i 2011, da de slo Inter Milan 3-1 i sin første toppseriekamp på 55 år(!).

Inneværende sesong stinker uansett ikke av topplassering – og dertil hørende opprykkskamp – selv om vi skal være forsiktige med å konkludere ni kamper inn i sesongen. Novara har bokført 2-4-2 i løpet av de åtte første kampene, hvorav fire har endt med poengdeling. Uavgjort er priset til 3.10 i odds.

Carpi har som nevnt ikke vunnet på eget gress denne sesongen, mens Novara lider av uavgjortsyken – som de fleste Serie B-klubber gjør. Denne kampen har en eim av poengdeling og få scoringer.

Beste Spill:

Sats på uavgjort til 3.10 i odds

Sats på under 2.5 scoringer til 1.60 i odds