Serie B Play-off, Tippetips: Brescia vs Livorno


Brescia 2.35, uavgjort 3.10, Livorno 3.10

Lombardia-klubben Brescia er ikke ukjent med Serie A-spill. Leonessa gjorde av med Torino i play-off spillet i 2009/2010-sesongen, men holdt ikke mer enn én sesong i det gjeveste selskap. Brescia innehar rekorden for flest sesonger i Serie B (53), men har nå mulighet til et nytt opphold i toppdivisjonen. Da må de først ta seg forbi Livorno.

Gjestene fra kystbyen i Toscana har, i likhet med onsdagens hjemmelag, Serie A-historie å se tilbake på. Da Labronici rykket opp i 2003/2004-sesongen, var det imidlertid 55 år siden sist gang det ble spilt toppfotball på Armando Picchi. Den daværende italienske presidenten, Carlo Azeglio Ciampi, er en svoren Livorno-supporter – og kunne glede seg over at Roberto Donadoni ledet laget til niendeplass i debutsesongen.

Lagnyheter

Trener Alessandro Calori akter igjen å stille i sin offensive 4-3-3 formasjon, men må klare seg uten suspenderte Caldirola. Antonio Caracciolo tar etter alle solemerker plassen i forsvarsfireren. Klubbens andre Caracciolo (Andrea) blir å finne i angrepstrioen sammen med Felipe og Lecce-spissen Corvia.

Livorno-manager Davide Nicola velger å benytte den sedvanlige 3-4-1-2, selv om både Bernardini og Fiorillo begge soner karantene. Decarli og Mazzoni vikarierer for nevnte duo. Klubbens brasilianske angriper – Paulinho – sjekkes før kampstart.

Formutvikling

Brescia er på gang, og lørdagens 2-0 seier over Varese gir laget selvtillit. Vi skal helt tilbake til 26. februar for å finne sist gang Brescia tapte på Rigamonti. Fasiten etter den tid er 4-3-0.

Livorno går inn i dette oppgjøret etter å ha tapt 0-1 mot selveste Serie B-vinneren Sassuolo. Det bitreste var trolig at Simone Missirolis scoring kom seks minutter på overtid.

Vurdering

Dette er det første av i alt to kamper disse lagene imellom. Vi vet av erfaring at den første Play-off semifinalen som regel ender med få scoringer. Under 2.5 scoringer er priset til 1.68 i odds.

Beste Spill:

Sats på Under 2.5 scoringer til 1.68 i odds

Sats på 1-0 til 7.25 i odds