Portugisisk Ligacup, Tippetips: Nacional vs Benfica


Nacional 6.00, Uavgjort 3.60, Benfica 1.50

Vi beveger oss til den portusiske ferieøya til Ligacup-oppgjøret mellom Nacional og Benfica. Disse klubbene befinner seg i Gruppe D, i tillegg til Leixoes og Gil Vicente. Kun ett av lagene avanserer vel og merke til neste runde.

Nacional er allerede ute av det hjemlige cupspillet, men gjør det absolutt brukbart i serien hvor klubben innehar en foreløpig sjetteplass. Machados gutter noterte seg for 0-0 mot Sporting Lisboa sist, og nettopp poengdelinger har vært betegnende for mandagens hjemmelag. Nacional har bokført seks uavgjorte denne sesongen - et antall som kun matches av Belenenses. Manager Machado akter å gi Joao og Rondon muligheten på topp.

For Benficas del er ikke Ligacupen prioritet. Laget ligger a poeng med Sporting og Porto i ligaen - hvor kun målforskjellen holder dem på tredjeplass. Ørnene ble slått ut av gruppespillet i Champions League, og får dermed ikke mulighet til selv å delta i finalen som finner sted på deres egen hjemmebane. Til dette oppgjøret kan vi forvente at manager Jorge Jesus foretar en rekke endringer. Målvakt Artur Moraes er skadet, og slovenren Oblak overtar dermed ansvaret mellom stengene.

Som oddsen indikerer, er Benfica favoritter til seieren. Men, man skal være forsiktig i møte med disse Ligacup-kampene. Gjestene har allerede vunnet 2-0 mot Nacional i seriespillet, men kan skape problemer for gullkandidaten på eget gress.

Beste Spill: Sats på Uavgjort til 3.60 i odds