Portugisisk Ligacup, Tippetips: Belenenses vs Beira Mar


Belenenses 1.70 , Uavgjort 3.40 , Beira Mar 5.00

Belenenses og Beira Mar møtes mandag kveld i den portugisiske Ligacupen. Gruppe C inneholder for øvrig Estoril og Sporting Braga.

Det er kun laget som går seirende ut av gruppespillet som tar seg videre i turneringen. Belenenses - som normalt er flere klasser bedre enn Beira Mar - har i tillegg fordelen av hjemmebane. Marco Paulos mannskap har vel og merke kun knepet tre poeng i løpet av de fem seneste seriekampene, en statistikk som inkluderer tre poengdelinger. Den svake formkurven har gjort sitt til at laget har falt ned til 13.plass på tabellen - kun tre poeng over den fryktede nedrykksstreken. Trener Paulo må klare seg uten Diakite grunnet skadeproblemer, noe som borger for Tiago Caeiro. Hold et lite øye med målvakten Jones. Keeperen står nemlig allerede på landslagstrener Hodgsons blokk med tanke på neste sommers VM-sluttspill.

Beira Mar spiller til vanlig i den portugisiske Liga de Horna - altså, nest øverste nivå - hvor de befinner seg på 15.plass av i alt 22 lag. De gule og svarte tapte sist mot Porto II med sifrene 0-1, med gjorde av med toppserielaget Arouca i forrige cuprunde. Spørsmålet er om drømmen levere videre for Pedro Emanuels tropper etter kveldens oppgjør?

Hjemmelaget er åpenbare favoritter, mens gjestene i tillegg må slite med hele fire fravær. Alt peker mot Belenenses, og 1.70 er greit nok.

Beste Spill: Sats på Belenenses til 1.70 i odds