Overgangsmarkedet: West Ham henter VM-vinner?


Dagens rykter inkluderer "Den Nye Shearer", en italiensk landslagsspiller til Boleyn Ground, en bulgarer som blir værende og en engelskmann i utlandet.

Forum-snakk

Newcastle skal være i ferd med å sikre seg den hollandske landslagsspilleren Luuk de Jong på lån fra Borussia Mönchengladbach ut sesongen.

Hvorfor denne overgangen skjer: Papiss Cisses dager på St James' Park virker å være talte, og the Magpies kan gjøre smart i å hente inn forsterkninger offensivt. De Jong vil passe godt!

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Alan Pardew vurderte De Jong før han gikk til Tyskland i 2012. Etter at hollenderen kun noterte seg for ni scoringer i sin første Bundesliga-sesong, og ingen i den påfølgende, hvorfor skulle han signere ham nå? 


Spekulasjoner i tabloidpressen

West Ham jakter den italienske VM-vinneren Alberto Gilardino. Meningen er naturlig nok at han skal utgjøre angrepsduo med Andy Carroll, score mål og følgelig holde West Ham i Premier League. 

Hvorfor denne overgangen skjer: The Hammers har gitt husrom for erfarne italienere tidligere, og i Gilardino har de en spiller med fem VM-kamper og én scoring fra VM 2006. De kan med andre ord ha en beviselig måljeger på vei inn. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: I en alder av 31 år, er ikke Genoa-angriperen den spilleren vi husker fra det italienske landslaget, AC Milan og Fiorentina. Å skulle tilpasse seg det engelske spillet kan kjapt vise seg som et problem.


Punktum finale!

Dimitar Berbatov blir værende i Fulham, og akter å hjelpe the Cottagers til fornyet Premier League-kontrakt. Beslutningen kommer selvsagt i kjølvannet av at Arsenal har bestemt seg for å droppe bulgareren.

Hvorfor denne overgangen skjer: Han er trolig ikke på vei til Arsenal, men dersom Berbatovs lynne viser at han ikke er villig til å kjempe for klubben, er Rene Meulensteen bedre tjent med å kvitte seg med mannen. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: 32-åringen er åpenbart på jakt etter sin siste kontrakt. Det vil være i spissens interesse å imponere på Craven Cottage, holde Fulham i divisjonen for deretter å flytte på seg. 


Overraskende overgang

Tom Ince skuffer en rekke interesserte Premier League-klubber ved å signere for megarike Monaco, med utsikter til å gå gratis til sommeren.

Hvorfor denne overgangen skjer: Gamlefar Paul var ikke fremmed for spill i utlandet, som overgangen til Inter Milan i 1995 beviste. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Det er fremdeles en mulighet for at en Premier League-klubb tilbyr store penger for Blackpool-vingen. En klubb som kan garantere førstelagsfotball som han ikke vil bli til del i Monaco. 

Sats på helgens Premier League-kamper her!