Overgangsmarkedet: Vil Arsenal øke den tyske kontingenten?


Mandag ser vi nærmere på Arsenals jakt på en ny tysk stjerne, Jake Livermores utsikter til en permanent overgang, Clint Dempseys retur til Premier League, og Manchester Uniteds evigvarende jakt på midtbaneforsterkninger...


Forum-snakk

Arsenal er interessert i å sikre seg Hoffenheim-angriper Kevin Volland. Prisen skal ligge i området £12 millioner.

Hvorfor denne overgangen skjer: Volland er en av de største stjerneskuddene i Tyskland, og vil sikkert være lysten på å slutte seg til den voksende, tyske kontingenten på the Emirates. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Volland er en kantspiller, og Arsenal har allerede mange gode spillere på disse plassene. 


Spekulasjoner i tabloidpressen

Lånespilleren Jake Livermore ønsker å slutte seg til Hull på permanent basis.

Hvorfor denne overgangen skjer: Hull gjør det bra denne sesongen, og dersom de holder seg i Premier League ligger det an til en avtale.

Hvorfor denne overgangen ikke skjer: Det er fremdeles lenge igjen av sesongen, og dersom Hull rykker ned kan de lite trolig forhandle frem en avtale med Tottenham.


Leiesoldater!

Clint Dempsey synes å gjøre en retur til Fulham, i et forsøk på å spille seg i form før VM neste år.

Hvorfor denne overgangen skjer: Dempsey kom på kant med Martin Jol da han forlot klubben. Nå som Jol er historie, ligger veien åpen for en retur til klubben hvor han har legendestatus. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Fulham har allerede en rekke angrepsalternativer tilgjengelig. Vil de ikke ha godt av å hente inn et par defensive forsterkninger? 


Ingen avtale!

Atletico Madrids midtbanespiller Koke ønsker visstnok ikke å forlate klubben i januar - til tross for Manchester Uniteds interesse. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Koke har en overkommelig utkjøpsklausul, og kan fristes av en solid lønnsøkning. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Atletico Madrid kjemper om tittelen i det hjemlige seriespillet. Hvorfor skulle han ønske å kjempe om en topp-fire plassering i England i stedet? 

Sats på at Manchester United havner blant de fire øverste til 2.35 i odds!