Overgangsmarkedet: Van Persie til Barcelona i januar!


Moyes følger Koke, United aksepterer Van Persie-bud, Chelsea vil bytte Draxler mot De Bruyne, Monaco nærmer seg Di Maria... 

Forum-snakk

Manchester United har nok en gang tatt Koke i nærmere øyesyn. Denne gangen med David Moyes i egen høye person på tribunen i Atleticos Champions League-oppgjør mot Porto.

Hvorfor denne overgangen skjer: Koke vil være smigret over at Moyes selv tok turen for å se ham i aksjon. Uniteds interesse er for øvrig ingen hemmelighet.

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Barcelona lurer i kulissene, og kan sikre seg Uniteds utvalgte. 


Spekulasjoner i tablodpressen I

Manchester United skal være villige til å lytte til bud på Robin van Persie. £37 millioner skal være nok til å få klubben til å la hollenderen gå.

Hvorfor denne overgangen skjer: Van Persie har slitt med å spille opp mot hva han viste forrige sesong, og skal angivelig allerede ha bedt om å bli solgt. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: £37 millioner er mye penger for en 30-åring, og United vil kjempe for å beholde ham. 


Spekulasjoner i tabloidpressen II

Chelsea ønsker å sikre seg den tyske playmakeren Julian Draxler, og skal være villige til å sende Kevin de Bruyne i motsatt retning.

Hvorfor denne overgangen skjer: De Bruyne, som har slitt med å markere seg i Chelsea, er den perfekte ingrediensen for å få denne overgangen til å skje. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Med Oscar, Mata og Hazard allerede i hard kamp om plassene, er spørsmålet om Chelsea er riktig for Draxlers karriere? 


Se, de snakker sammen!

Angel di Maria nærmer seg stadig en overgang til Monaco, når overgangsvinduet åpner i januar. En overgangssum på £30 millioner skal allerede være avtalt med Real Madrid. 

Hvorfor denne overgangen skjer: Di Maria har spilt færre kamper etter Gareth Bales inntreden, og er desperat etter å få førstelagsfotball på jevnlig basis. 

Hvorfor denne overgangen ikke materialiserer seg: Monaco er et betydelig steg ned sammenlignet med den spanske hovedstadsklubben. Di Maria kan meget vel bruke den franske klubben som et forsøk på å presse frem en overgang til England - hvor det også er interesse for ham.

Chelseas Kevin de Bruyne er priset til 5.00 i odds på en overgang til Schalke!